Szinte vírusként terjed, annak a 21 éves TikTokkernek a videója, aki kitalálta, hogy miként tudja megjavítani a melltartóját pillanatok alatt. Violet egy pár másodperces felvételben mutatja meg, hogy a praktikájával soha többé nem okoznak gondot a merevítők a fehérneműben! 

Ezt a melltartós trükköt mindenkinek ismernie kell

Sokszor azért vagy kénytelen kidobni még idő előtt a kedvenc melltartód, mert az mosás közben megsérült, és kijött belőle a merevítő. Ez a probléma akár pár hetes fehérneműkkel is megtörténhet, vagy olyan darabokkal, amiket csak ritkán viselsz. Tény, hogy nagyon bosszantó, pláne, ha ez a kedvenc daraboddal történik. 

Szerencsére ebben az esetben sem kell kidobni a fehérneműt, mivel az egyik TikTokker felfedezett egy nagyon egyszerű dolgot. Violet elsőként visszateszi a merevítőt a megfelelő helyre, majd leragasztja műköröm ragasztóval. 

Miután teljesen megszáradt a ragasztó, a lány lereszelte, hogy biztosan sehol ne irritálja a bőrét. Azt állítja, hogy a ragasztó teljesen fixálja a felületet, így mosás után nem jön ki a merevítő. 

A lány videóját már nagyon sokan látták, és többen leírták, hogy mostantól csakis ezzel a trükkel fogják megjavítani a melltartóikat. 


Via