Javában zajlik a gálaszezon, a vörös szőnyeges eseményeket Natalie Portman sem hagyja ki. Vasárnap este egy Los Angelesben megrendezett gálán vett részt, a díjkiosztóra egy különleges outfitben érkezett. 

Imádják a nők Natalie Portman piros szettjét 

A vörös szőnyeges eseményekre a legtöbben estélyit választanak, de akadnak kevésbé formális díjkiosztók. Ilyen a vasárnap este megrendezett Film Independent Spirit Awards. A legtöbb híresség kicsit lazábbra vette a dolgokat, így kényelmetlen estélyi helyett, rövidebb ruhákban sétáltak végig a vörös szőnyegen.

natalie-portman-2024
Robert Smith / Getty Images

Natalie Portman is így tett, egy csodaszép kétrészes szettben vett részt a gálán, amit nehéz lesz elfelejteni. A színésznő a Balmain 2024-es tavaszi-nyári RTW kollekciójából választott egy virágos ruhát. 

A piros szett már a színével felhívta mindenkinek a figyelmét, nem is beszélve a különleges szabásról. A szoknya igazán mini, de a rózsáknak köszönhetően kellően bájossá válik. A felső sem túl nagy, levágott fazon, így pont ideális helyen ér véget, ezzel is hangsúlyozza Natalie derekát. Ezen is rózsák vannak, így tökéletesen passzol a tavaszi trendekhez. Ám a szett egy kifejezetten szexis outfit lett, hiszen a sztár nem viselt semmit a felső alatt, ettől vagányabbá vált a végeredmény.