Egyre többen imádják Sydney Sweeney stílusát. Az Eufória sztárja már korábban is nagyon csinosan öltözködött, de általában mindig klasszikus darabokat viselt, a szettjeit mindig az aktuális trendekhez igazította a stylistja. Az utóbbi időben azonban sorra okozza a meglepetéseket, mint ezzel a felsővel, amit nehéz lesz elfelejteni.

Sydney Sweeney sosem visel még ennyire különleges ruhát 

A színésznő a legújabb filmje premierjén viselte a különleges darabot. Az Immaculate hamarosan a mozikba kerül, a premiert már meg is tartották Los Angelesben. Sydney az eseményre egy fekete nadrágban érkezett, de a felsője volt az, ami ellopta a show-t! 

A fehér, virágokat ábrázoló Balmain felső nem sokat takart, hiszen a sztár megvillantotta bennük a mellét. A virágok csokorként takarták be, a derekát pedig egy kar ölelte át, mintha ez tartaná a virágokat a testén. Annyira egyedi és váratlan, hogy emberek szó szerint imádták a szettet. 

Nagyon extrém a kivitelezés, ami már a kifotón is látványos volt. De egy nagyon rizikós felsőről van szó, így nem gondoltuk, hogy bárki be fogja vállalni a vörös szőnyegen. Sydney azonban láthatóan csodásan érezte benne magát. Mivel a felső olyan, mintha egy szobor lenne, így a haját kiengedve hagyták, és a sminkjét sem bonyolították túl. 


Via