Visszatér a leopárdminta, és a nadrágok sem maradhatnak ki. Készen állsz, hogy életed legszexibb szettjét rakd össze a segítségével?

A leopárd hódítása

Vannak akik imádják, mások gyűlölik a leopárdmintát, az azonban biztos, hogy idén senki sem úszhatja meg. Ha helyesen használod az állatmotívumot, akkor kifejezetten ízléses, és szexi szetteket rakhatsz belőle össze. De hogyan viseld? Eláruljuk!

Oversized

Nemcsak a tapadós leggingsek, de a szélesszárú nadrágok is a tavasz alapdarabjai. Ha valaki úgy érzi, egy feszülős nadrág, ami teljesen kiadja a lábak formáját, már túl merész ezzel a mintával, azoknak szuper választás lehet egy oversized darab. 

Leggins, skinny jeans

Ha viszont a tapadós változatot választod, és szeretned megmutatni, mennyire jó lábaid vannak, arra is lehetőséged lesz. Ekkor azonban arra kell figyelned, hogy ne legyen túl merész a szett többi darabja. Törekedj a visszafogottságra a felső rész, a cipő és a táska tekintetében.

Szoknya

A leopárdminta egy maxiszoknya formájában, de akár egy miniben is vadító lehet. Ám, hogy pontosan milyen hatást érsz el vele, az nagyban függ a szoknya hosszából. Miniben kifejezetten szexi lehet a végeredmény!

Harisnya

A harisnya a legkevésbé harsány megoldás a leopárdmintánál, itt ugyanis, ha fekete anyagról beszélünk, még több szettbe beleilleszthető, mint a színes változat. 

via