Idén nyáron mindennél menőbbek a hasvillantós felsők és crop topok: viselni azonban nem olyan könnyű őket, hiszen egy óvatlan pillanatban bármikor lehet villantani bennük. Mivel a melltartók viselése a legtöbb elöl kötözős, vékony pántos verzióknál szinte kizárt, sokszor lapulnak ezek az amúgy nagyon divatos darabok a szekrény mélyén. Egy új TikTok-trükknek hála azonban még a legmerészebb felsőket is könnyen lehet viselni, melltartóval!

Ez a TikTok melltartós trükk lesz idén a kedvenced

Nincs más dolgod, mint fogni az elöl kötözős nyári crop topodat és az alábbi TikTok-videón szemléltetett módon bekötni a felsődet. Abszolút nem bonyolult, tényleg bárki meg tudja csinálni, cserébe pedig olyan tökéletes dekoltázsod lesz a legmerészebb nyári felsőben is, amiről eddig csak álmodtál!

A trükkben ráadásul az a jó, hogy totál villantás biztos, szóval az esélye annak, hogy bármi kivillanjon a topod alól, közel van a nullához. Ezt a fantasztikus öltözködési praktikát pedig nemcsak a kis keblekkel rendelkezők, hanem a nagyobb dekoltázsúak is bátran tudják alkalmazni, mutatjuk is, hogyan!

A trükk vékony, duplapántos felsőknél is működik

A következő videóban egy még rizikósabb, elöl két-két vékony pánttal rendelkező felső segítségével mutatja be az influencer, hogy bizony ezekben a felsőkben is lehet álomszerű a dekoltázsunk és nem kell lemondani a melltartó viseléséről. Egyszerűen csak a pántok kötözésével kell játszani egy kicsit és már kész is! 

A felül lévő pántok egyikét vezesd be a melltartódba alulról, a másikat pedig felülről. A lentiekkel is ismételd megy ugyanezt. Most két pántot fogsz kapni a négy helyett, ezt a kettőt szorosan összekötve és meghúzva pedig egyből viselhető az amúgy nagyon is csak bevállalós csajoknak ajánlott top! Mivel a melltartón keresztül húztad át őket, nagyon kevés az esély rá, hogy kikötődnének, de ha ez valóban meg is történne, akkor is ott van még a maradék két alsó szál, ami tutira biztosan fog tartani! 

Via