Észrevetedd már a Zara ruhák címkéin található titokzatos szimbólumokat? Egy TikTok felhasználó szerint ez segíthet neked a megfelelő méret kiválasztásában. 

Titkos szimbólumok 

Azt bizonyára te is tudod, hogy a ruházati méretek gyakran nem egységesek a különböző márkák között, így ami a H&M-nél S-es, az könnyen lehet, hogy a Zarában M-nek felel meg. Egy Vanessa nevű TikTokker azonban azt állítotja, a Zara ruhák címkéin található titokzatos geometriai formák segíthetnek neked a méretválasztás során, így kevesebb időt kell majd eltöltened a próbafülkében. 

@muddlethroughmummy Some ppl saying this isn’t true?! 🤯 Credit: @_vanessaedith #lifehack #shopping #shoppinghaul #hacks #ootd #zara #zarahaul ♬ original sound - Muddle Through Mummy

Itt a igazság 

A lány azt mondja, ha a címkén egy kör alakot látsz, akkor az azt jelzi, hogy, hogy a ruha nagyobb, a háromszög arra utal, hogy kisebb, míg a négyzet jelentése, hogy a ruha megfelelő méretű. Persze a platform felhasználó nagyon bezsongtak attól, hogy mindez mennyire menő, ám a márka képviselői hamar kipukkasztották a lufit és elárulták, a formáknak semmi közük nincs a méretezéshez. A Zara közölte ugyanis, hogy ezek a szimbólumok a Zara üzletek bizonyos részlegeire utalnak, s arra hivatottak, hogy segítsenek a kollégáknak abban, hova tenni a ruhákat. 

 Na, jó, de akkor hogyan választhatsz könnyedén méretet a Zarában?

Nos, nagyon úgy fest, hogy a próbafülkét semmiképpen sem tudod elkerülni, már csak azért sem, mert az általános vélemény szerint a Zara méretei kisebbek, mint máshol, ezért jobb, ha nagyobb méretet választasz, nagyobb eséllyel lesz jó. Szóval, ha azt gondoltad, hogy akkor innentől elkerülheted a próbálgatást, akkor sajnos el kell szomorítsunk. Bár az az opció még mindig lehetséges, hogy megrendeled online és, ami nem lesz jó, nemes egyszerűséggel visszaküldöd. 

(via)