Ha követed a divatot, akkor biztosan nem lep meg, hogy a Zara alkalmanként készít furcsa ruhadarabokat. Az elmúlt években egészen különleges megoldások születtek, melyek utána vírusként terjedtek a közösségi médiában. Most egy felső miatt háborodtak fel sokan! 

Nem értik a Zara felsőjét a divatrajongók 

A Zara tavaszi kollekciójában nagyon sok izgalmas, trendi fazont találhatsz. Éppen ezért a legmenőbb influenszerek gyakran mutatják be az új must-have darabokat az üzletekben. Most az egyik népszerű modell és TikTokker figyelt fel egy igazán bizarr felsőre, amihez hasonlót még nem láttunk. Holl Jaya videót is készített az említett darabról, ami egy furcsa pulcsi ujjak nélkül. Bár ez önmagában még nem lenne különleges, hiszen trendinek számítanak a nyitott pulóverek. 

De ennek a pulcsinak vannak ujjai, csak éppen a derekára varrták fel, így a két vastag ujját övként kell megkötni. A fazon igazán szokatlan, kifejezetten extravagáns, ami a netezők körében nem aratott nagy sikert. A videót eddig már 3 millió ember látta, és a legtöbben felháborodtak rajta. 

Zara mi ez?

– írta egy netező a videó alá. 

Ez egy ölelő jumper pároknak

– viccelődött egy másik kommentelő. 

zara-felso-2024
KNOTTED PLUSH SWEATSHIRT 10,995 FT

A Zara pulóvere egyébként Magyarországon is megvásárolható, online rendelheted meg a márka webshopjából. Egy színben, szürkében lehet kapni.


Via