Ha divatról van szó elérhető áron, nem vitás, hogy a Zara ott van a legjobbak között. Megbízhatóan követi a trendeket, így aki biztos akar lenni abban, hogy az öltözéke mindig aktuális, innen bármikor beszerezhet egy-egy új darabot.

Szezononként eltérő kínálattal találkozhatsz a boltokban, de a stylistok abban egyetértenek, hogy a márka a kabátok és az őszi/téli ruházat terén kifejezetten erős, ezért érdemes egy pillantást vetni a legújabb kollekciójukra is.

A Zara idei legjobb darabjai

Gyapjúkabát

Egy ilyen elegáns és meleg kabátra minden nőnek szüksége van.

kabat-cosmopolitan.hu
Zara, 52 900 Ft

Fekete, szürke és bézs színben is kapható, így könnyen megtalálhatod a kedvenced, de azok is szeretni fogják, akiknek a környezetvédelem is fontos, ugyanis ez a modell újrahasznosított gyapjú felhasználásával készült.

Cargo nadrág

A farmer nagyon kényelmes, de sokan megunják, hogy mindig ugyanazt a fazont és színt viseljék.

nadrag-cosmopolitan.hu
Zara, 26 700 Ft

Ez a modell viszont könnyen kombinálható szinte bármilyen más ruhadarabbal. A hatalmas zsebeivel igazán egyedivé és stílusossá varázsol bárkit.

Ujjatlan kötött pulóver

Elsőre kicsit furcsának tűnhet ez a ruhadarab, de néha kifejezetten hasznos. Kellemes meleget áraszt magából, és amikor arra vágysz, hogy a karjaidat ne akadályozza semmi, ez az ideális választás.

pulover-cosmopolitan.hu
Zara, 11 500 Ft

A réteges öltözködés alapeleme ez a mellényhez hasonlító, de annál különlegesebb darab.

Basic kardigán

A kardigán az a ruhadarab, amire mindenkinek szüksége van. Minden évszakban jól jöhet, de ez a gyapjúmodell télen kifejezetten kellemes viselet.

kardigan-cosmopolitan.hu
Zara, 22 200 Ft

A szürke szín jó választás, mert bármivel összeillik, így ha fázós vagy, érdemes befektetned egy-egy ilyen ruhadarabba, ami ráadásul sosem fog kimenni a divatból.

via