Megtalálni a tökéletes nadrágot nem egyszerű. Sokszor az órákon keresztül tartó próbálgatás és shopping sem végződik jól. Ennek azonban most vége, mivel megmutatjuk azt a 3 fazont, ami tényleg minden testalkaton jól mutat

Palazzo nadrág 

Biztosan ismered a trendi palazzo fazont, ami pár évvel ezelőtt robbant be. A széles szárú, magas derékkal rendelkező nadrágok szépen nyújtják az alakot, formálják a popsit. Ha magas sarkú cipővel viseled, akkor még többet tud rajtad nyújtani optikailag, miközben sokkal karcsúbbnak tűnik majd a derekad. 

Soeur Paris

Egyenes szabású öltönynadrág 

Egy igazi klasszikus is felkerült a listára, ez nem más, mint az öltönynadrág. A fazon egyébként ismét nagyon népszerű, a csajok valósággal rajonganak érte, persze nem véletlenül. A magas derékkal rendelkező nadrág szuperül kihangsúlyozza a derekad, miközben nyújtja az alakod. 

Sézane

Hasított nadrág 

Egy igazi menő darabot hagytunk a végére, ez pedig nem más, mint az hasított nadrágok. Ez a fazon pár szezonnal ezelőtt bukkant fel a kifutókon, és a népszerű influenszerek fotóin. Azóta már a fast fashion üzleteket is meghódította, és valósággal rajonganak érte a csajok. A dereka ennek is nagyon magasan van, a hasíték pedig tényleg minden szettet feldob. 

Maje

Via