Márciusban sokakat meglepett a Victoria’s Secret bejelentése, hogy 2023-ban megújult formában tér vissza a Fashion Show. Legutóbb 2018-ban rendezett a cég divatbemutatót, 2019-ben a botrányok miatt elmaradt a show. Most megújult formában tér vissza. 

Ilyen lesz a megújult Victoria’s Secret Fashion Show 

A fehérneműmárka körül sok volt az botrány az elmúlt években. A rajongók egyre több kritikát fogalmaztak meg a cég elvárásaival szemben, illetve sokan felháborodtak, amikor az egykori angyalok elárulták, miként kényszerítették őket diétára

A cég sokáig csak az általuk tökéletesnek tartott modelleket foglalkoztatta, a fehérneműk méretezése ennek megfelelően korlátozott volt. Ez úgyszintén felháborította az embereket, mivel úgy vélték, hogy a Victoria’s Secret rendkívül rossz, sőt káros üzeneteket közvetít. Sokan szólaltak fel nyilvánosan a cég ellen, ami oda vezetett, hogy megszüntették a divatbemutatót, és teljesen leváltották a vezetést. Azóta már többféle testalkatú modell foglalkoztatnak, és a méretskálát is kibővítették. 

Márciusban a cég vezetése bejelentette, hogy 2023-ban megújult formában visszatér a Victoria’s Secret Fashion Show. Azóta már kiderült, hogy az Prime Video felületén lesz megtekinthető, a premier pedig szeptember 26-án lesz. Doja Cat pedig már biztosan a fellépők között van. 

Az új Victoria’s Secret Fashion Show, vagyis Victoria’s Secret World Tour egyik előfutára az új ICONS kampány, melyben Adriana Lima, Naomi Campbell, Gisele Bündchen és Candice Swanepoel is szerepelnek, valamint a márka új arcai, például Paloma Elsesser, Adut Akech és Emily Ratajkowski szintén feltűnnek. 

Az Icon kampányban szereplő tehetségek egyszerre dinamikus nők a márka múltjából és jelenéből, akik a maguk egyedi módján testesítik meg, mit jelent magabiztosnak és erősnek lenni, sajátos és erőteljes hangjukkal, ami ikonikussá teszi őket

– mondta Raul Martinez, a Victoria's Secret kreatív igazgatója a Fashionistának. A márka közleményéből kiderült, hogy az egykori angyalok nagy valószínűséggel fel fognak tűnni a divatbemutatón, amire már nem kell sokat várni. 

Ezek voltak a legemlékezetesebb pillanatok

Bár a Victoria’s Secret divatbemutatójára még várni kell, addig is összegyűjtöttük a legemlékezetesebb pillanatokat. Neked melyik tetszett a legjobban? 

Tyra Banks búcsúja

A modell az eredeti angyalok egyike volt, és 9 év után, 2005-ben tette le az angyalszárnyait végleg. A búcsúja sokak számára emlékezetes maradt, hiszen elképesztő energiával sétált végig a kifutón. 

A Spice Girls visszatérése

2007-ben a Victoria’s Secret Fashion Show egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor a teljes Spice Girls színpadra állt, bizony még Victoria sem maradt ki. A lánybanda a Stop cím dalát adta elő.

Alessandra Ambrosio és Adriana Lima együtt a kifutón

A Fantasy Bra 1996 óta a bemutatók egyik fontos eleme, a milliókat érő melltartót minden évben más angyal viselhette. 2014-ben ezt a tradíciót megszakította a márka, mivel ebben az évben két drágakövekkel készült melltartó volt. Adriana Lima és Alessandra Ambrosio együtt sétáltak végig a kifutón, ami sokak szerint a bemutatók legikonikusabb momentumának számít. 

Adriana Lima búcsúja 

Adriana Lima 1999-ben sétált először végig a Victoria’s Secret kifutóján, 2018-ben pedig utoljára láthatták a nézők szárnyakkal. Évtizedekig dolgozott a márkával, szinte minden kampányban szerepelt, és három drágakövekkel kirakott melltartót is viselhetett. A búcsúja igazán érzelmesre sikerült, még el is sírta magát. A hírek szerint idén visszatér, az új kampányban legalábbis szerepel.