Kylie Jenner után Zenadayának is sikerült kitűnnie az öltözködésével a párizsi divathét forgatagából. Csakhogy amíg Kylie Jenner ruhája, hát, nem volt éppen telitalálat, addig Zendayától el van ájulva mindenki.

Logómánia

Logómánia a neve annak a stílusnak, amikor egy ruhán nem csak egyszer szerepel a márka neve és/vagy emblémája, hanem az egész öltözék az a bizonyos logó végtelenítve. Alább találsz erre egy eklatáns példát a Versacétól, nagyon mennek most az ilyenek ugyanis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)

Jó ideig ciki volt, ha valaki csak a márka miatt vett meg egy ruhát, merthogy az következik belőle, hogy az illetőnek nincs igazából saját ízlése/stílusa, csak megvesz valami drágát aztán kész. A logókat próbálták diszkréten elhelyezni, hogy azért mégse lehessen a ruha viselőjét azzal megvádolni, hogy csak azért vette meg azt a darabot, hogy a drága márkanévvel villogjon.

De a márkák szeretik, ha reklámozzák őket, aki meg kiadott egy vagyont egy luxuskategóriás szettért, az azt akarja, hogy mindenki tudja, milyen drága brandtől választott, és újabban kifejezetten menő ezt mindkét oldalról nyíltan felvállalni. Úgyhogy az utóbbi években már nincs ez a diszkrétkedés a logókkal, hanem minél több, minél nagyobb, annál jobb. Ízlés? Diszkréció? Elegancia? Visszafogottság? Ugyammár, minek áltassuk magunkat, ez az egész a pénzről szól, semmi másról!

Zendaya

Hát akkor nézzük, hogyan hódol a logómániának Zendaya, aki nem azért megy el a Valentino promóeseményére, hogy utána a képek láttán találgatni kelljen, hogy ez most vajon melyik márka divatbemutatója lehetett.

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images
Szavazás

Hát íme Zendaya tetőtől talpig logóban, de a dologban inkább az a sokkoló, hogy a szett milyen nagy része átlátszó. Azt a blézert nyilván nem csak a szentlélek tartotta a megfelelő helyen, mert azért egy ilyen kaliberű színésznő csak nem bízza a véletlenre az ilyen dolgokat. Fekete feketével és átlátszóval, és már össze is állt ez a döbbenetesen erős szett.

Érdemes a kiegészítőkre is vetni egy pillantást, már csak azért is, mert a fülbevalóhoz nagyon hasonlót Kim Kardashian viselt a napokban. De nem semmi ez a hatalamas gyémántgyűrű sem, hogy a hegyes orrú tűsarkúról ne is beszéljünk.

Nézd meg még Zendaya saját posztját is erről az összeállításról!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Via