Január utolsó hétvégéje igazán emlékezetesen alakul 3 csillagjegy számára. A horoszkóp szerint az Oroszlán hold találkozása Vízöntővel, amiben a Nap és a Plútó is jár, mesébe illő helyzeteket teremt. Lássuk, kik számíthatnak meglepetésekre és örömteli eseményekre:

Kos

Menj a saját fejed után, Kos és ne hagyd, hogy mások eltántorítsanak a céljaidtól vagy a hirtelen jött ötleteidtől. Hallgass bátran a megérzéseidre, mivel azok most hozzásegíthetnek a vágyadhoz. Talán pont így találkozol a Nagy Ő-vel, esetleg megismerkedsz azzal a személlyel, aki valóra válthatja az álmaidat. A hétvégén jó időben leszel jó helyen ahhoz, hogy valami egészen csodálatos dolog történjen veled.

Oroszlán

Nagyon szerencsésnek érezheted magadat, Oroszlán, mert a családod vagy éppen a szerelmed hatalmas örömöt okozhat neked. Megvalósíthatják egy nagy vágyadat, de legalábbis valamilyen felejthetetlen élményt szereznek. Izgalmakkal teli, kalandos napok várnak rád, és lesz egy meghatározó mozzanata is a hétvégédnek.

Halak

Eljött a te időd, Halak. Végre találkozhatsz az igazival! Meglehet, hogy már nagyon is ismered, csak eddig valami vagy valaki az utatokban állt, de most végre zöld utat kaptok a sorstól. A párban élőkre is vár egy gigantikus meglepetés. Mr. Big valami olyat mondhat vagy tehet - kitudja, talán megkéri a kezedet -, amivel nemcsak a hétvégédet aranyozza be, de hosszú időre boldoggá tehet.