A Merkúr belépett a Nyilasba, ami azt jelenti: a következő időszakban megváltozhat a kapcsolatok dinamikája a kommunikáció segítségével. Közben a Vénusz is a Mérlegbe vándorolt, ami felerősíti az igényt önmagunk kényeztetésére, miközben a romantikus élményeket is szorgalmazni fogjuk. A horoszkóp szerint mindezek fényében, ez a 3 csillagjegy számíthat arra, hogy hétfőre megváltozik az élete:

Kos

Úgy érzed, eleget vártál a szerelmedre, Kos. A napokban egy hirtelen ötlettől vezérelve ultimátumot adsz neki. Vagy elköteleződik melletted és komolyan veszitek ezt a párkapcsolatot, vagy akkor inkább szeretnéd, ha külön utakon folytatnátok tovább. Hogy ebből mi sül ki, az hétfőre kiderül, de az biztos: semmi sem marad a régiben. Ez a szinglikre is igaz lehet, akiknek az életében kezdetét veheti egy új kapcsolat.

Oroszlán

Mivel a Mérlegben lévő Vénusz az asztrológiai jótevőd, így számíthatsz Oroszlán a megdöbbentő élményekre az életed minden területén, különösen a szerelmi életedben. Új barátra is szert tehetsz, aki egy nap alatt hirtelen a szívedhez nőhet. Talán egy előző életedben ismertétek egymást! Az a legjobb, hogy a következő néhány napban szinte bármi megtörténhet veled. Új pasid lehet, eljegyezhetitek egymást a meglévővel, vagy hirtelen felindulásból úgy dönthetsz, hogy Amerikába költözöl.

Halak

Ez a hétvége tényleg megváltoztathatja az életedet hétfőre, Halak, ugyanis egy jelentősebb pénzösszeg állhat a házhoz, akár nyereménynek, akár öröklésnek, esetleg egy vaskos bónusznak a köszönhetően. Így végre megoldódhatnak az anyagi gondjaid, és talán arra is marad pénzed, hogy belevágj egy saját vállalkozásba, vagy megvalósítsd az álmodat. Az is megeshet, hogy egy befolyásos vagy tehetős ismerősöd ajánlja fel a segítségét.