A hétvégi horoszkóp szerint bőven tartogat meglepetéseket a következő néhány nap a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Megismerkedhetsz valakivel, aki igazán felkelti az érdeklődésedet, és el tudnád képzelni, hogy komoly kapcsolatba kezdj vele. De most a párban élők szíve is veszélybe kerülhet, és bármennyire is próbálnak kitartani a pasijuk mellett, komolyan elkezdenek gondolkodni a kapcsolatuk sorsán.

Bika

Uralkodó bolygód, a Vénusz belépett a Mérlegbe, és emiatt most leginkább magadra kezdesz fókuszálni. Ez rendben is van, de vedd észre: valaki beléd van zúgva, és titokban csodál téged. A párban élők pedig nyugodt szívvel eltávolodnak a pasijuktól, hogy végre önmagukkal törődjenek, és ez jót fog tenni a kapcsolatuknak.

Ikrek

A Vénusz belépett a Mérlegbe, és aktiválta a kreativitás és a szenvedély szektorát. Csodálatos időszak ez ahhoz, hogy mindenféle új dolgot próbáljatok ki az imádottaddal. Számíthatsz arra, hogy izgalmas és kalandos napok elé néztek az ágyban és azon kívül is! A szinglik összefuthatnak egy exükkel és meglepve vehetik észre: megváltozott.

Rák

Az utóbbi időben nem az igazi a kapcsolatotok a szerelmeddel, és azt vehetted észre: furcsán viselkedik. Talán egyre több jelét mutatja annak, hogy van valakije. Ne ronts rá mindjárt ezzel, hiszen lehet, hogy rosszul értelmezed a dolgokat, de valóban beszélnetek kellene a kapcsolatotokról. A szingliket randizni hívhatják a hétvégén, amire érdemes lenne elmenniük.

Oroszlán

Alapvetően nem bánod, hogy nem vagytok tökéletes pár a szerelmeddel, de most készen állsz mindent megtenni azért, hogy azzá váljatok. De csak akkor működhet a dolog, ha a pasid is ezt akarja, szóval ne erőltess rá semmit. A szinglik élvezhetik a plusz figyelmet, amit kapnak a randiappokon vagy a társkeresőn.

Szűz

Ahol van akarat, ott van mód a közös pénzügyi problémák kezelésére. Szükség lehet néhány beszélgetésre és pár építő vitára, hogy kitaláljátok, mi fog működni és mi nem. Szerencsére megtaláljátok a középutat, amivel mindketten elégedettek lesztek. Eközben az egyedülállók új módszerekkel próbálnak bepasizni.

Mérleg

A Vénusz belépett a jegyedbe, és ettől sugárzó és ellenállhatatlan lettél. A szingliséged napjai megvannak számlálva! A párban élők is csodálatos időszak elé néznek, mert a szerelmük szeretné szorosabbra fűzni a kapcsolatukat, ami most a hétvégi romantikázástól kezdve egy hangulatos lánykérésig szinte bármit jelenthet.

Skorpió

Az öngondoskodás alapvető fontosságú még egy kapcsolatban is, Skorpió. Igényed lehet arra, hogy most többet foglalkozz magaddal. Szóval, ha otthon szeretnél maradni és szépségnapokat tartani, akkor tedd azt, de akár el is mehettek wellnessezni Mr. Biggel. A lényeg: nyugodtan helyezd előre a saját vágyaidat, csak mondd meg neki is, mire van szükséged.

Nyilas

Nagyon hálás vagy a barátaidért, akik gondoskodnak arról, hogy szükség esetén felejts és kikapcsolj. Ez történik ezen a hétvégén is, ha Mr. Big nem ér rá vagy épp fasírtban vagytok. Ugyanakkor a szingli Nyilasok azon kaphatják magukat, hogy az egyik pasibarátjukkal összemelegedtek. Azért a csók előtt gondoljátok át, mi sülhet ki ebből!

Bak

Jelenleg a munka számodra a gyógyír, ugye Bak? Legyen szó a szakításból való kilábalásról, vagy hogy meg tudj bocsátani annak, aki megbántott. Szép lassan helyre fog rázódni a lelki világod és begyógyulnak a lelki sebeid. Ha pedig épp válságos időszakon mentek keresztül a pasiddal, nemsokára túl lesztek rajta. Kitartás!

Vízöntő

Készen álltok arra a szerelmeddel, hogy összecsomagoljatok, és kirándulást tegyetek egy szomszédos országba egy hegyi kalandra, vagy itthon menjetek el egy erdei túrára. Bármit is választotok, kalandos napok várnak rátok, amik még inkább összehoznak titeket. A szingliknek is megéri kimozdulni a barátaikkal, mert most bárhol rájuk találhat a szerelem!

Halak

A hétvége a kitárulkozásé és a titkok megosztásáé a (leendő) partnereddel. Ám egyes titkok nem arra valók, hogy megosszák, és nem kell mindent elmondani magadról, ha rossz érzéssel tölt el. Szóval, akár a randipasid, akár a szerelmed előtt nyílnál meg, nyugodtan megtarthatod magadnak azt, amiről nem szeretnél beszélni. A jövőben ez úgyis változhat!