A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők romantikáznak vagy veszekednek, a szinglikre pedig izgalmas találkozások várnak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Romantikus napok várnak rád, Kos! Ha az utóbbi időben viharosan alakult a  szerelmi életed, most számíthatsz arra: minden rendbe jön köztetek. Sőt, arra is lehetőséget kínál a hét, hogy javítsatok a kapcsolatotokon. Az egyedülállókat most csak komolytalan pasik találják meg, de ez ne vegye el a kedvüket az ismerkedéstől!

Bika

Az elkövetkező napok néhány kihívást hozhatnak a párkapcsolatodba. Nyugi Bika, semmi ok a pánikra, csak kicsit dolgoznotok kell a kapcsolatotokon. A szinglik sorsszerű körülmények között ismerkedhetnek meg egy nagyon különleges sráccal. Olyan érzése lehet a jegy szülötteinek, mintha ezer éve ismernék!

Ikrek

Maradéktalanul boldoggá tesz a szerelmed a héten. Több új élményben is lesz részetek, ami pozitívan hat a kapcsolatotokra. Még egy jövő évi esküvő lehetősége is szóba kerülhet! A szinglik rátalálhatnak egy ígéretes pasira, de akármennyire is nagy a kísértés, ne kapkodjanak el semmit!

Rák

Olyan híreket kaptok a szerelmeddel, ami mesés jövőt vetít elétek. Meglehet, hogy külföldön kezdtek új életet vagy itthon vesztek egy lakást. Valamilyen közös álmotok megvalósulni készül. A szinglik azon kaphatják magukat, miközben a kollégájukkal beszélgetnek, hogy egyáltalán nem közömbös számukra.

Oroszlán

Egy kissé eltávolodtatok egymástól az imádottaddal a folyamatos veszekedések és a nézeteltérések miatt. Ne aggódj, a hét vége felé már javulni fog a helyzet, csak próbáld megőrizni a nyugalmadat! A szinglik pasizás helyett most inkább a barátnőikkel lógnak többet, ami nagyon tesz a lelki világuknak.

Szűz

Mostanában nem alakulnak fényesen a dolgok nálatok, és a héten több veszekedés is várható. De már amiatt is, mert egyre több jelét látod annak, hogy a pasid kifelé kacsintgat. Ideje lenne tisztázni a kapcsolatotok jövőjét. A szinglik kissé bátortalanok lehetnek a héten, pedig az, akivel ismerkednek, komolyan benne lenne egy kapcsolatban.

Mérleg

Az anyagi problémák kissé beárnyékolhatják a napjaitokat Mérleg, de ha összefogtok Mr. Biggel, akkor sikeresen átvészelhetitek a nehézségeket. Az egyedülállók legyenek óvatosak, mert egyes pasik félreérthetik a viselkedésüket. Ez kollégák esetén elég kellemetlen lehet, szóval úgy flörtöljenek, hogy közben nem árulnak zsákbamacskát.

Skorpió

Akár új, akár régi a kapcsolatod Skorpió, sokat tehetsz az elmélyüléséért azzal, ha kifejezed az érzéseidet a szerelmednek. Ezzel meglepő tettre is sarkallhatod. A szinglik annyira elfoglaltak lesznek, hogy nem marad idejük a szerelmi életükkel foglalkozni, de azért színesebbé teszi majd a napjaikat egy-két könnyed flört.

Nyilas

Csodás napokat tölthetsz el a szerelmeddel a legnagyobb boldogságban úszva, miközben  egyre közelebb kerültök egymáshoz, és jobban megértheted őt. Még egy szívhez szóló ajándékkal is meglephet téged! A szingli Nyilasok élvezik, hogy vonzzák a pasikat, és kedvükre flörtölhetnek, de ennél komolyabbra nem számíthatnak a napokban.

Bak

Eseménydús napok elé nézel. A párban élők tervezgetni kezdhetik az esküvőt vagy a családalapítást. Ez még nem minden, mert olyan jó híreket hallhatnak, amik egész hétre feldobják majd őket. A szinglik magánnyal töltött napjai megvannak számlálva, és hamarosan megváltoztathatják a státuszukat a Facebookon.

Vízöntő

A héten különösen szeretettnek fogod érezni magadat a pasid mellett, aki mindent elkövet azért, hogy boldoggá tegyen téged. Ugyanakkor a napokban egy nagyon fontos döntést kell majd együtt meghoznotok. A szinglik összeismerkedhetnek egy sráccal, aki mély benyomást tesz rájuk.

Halak

Van valaki, aki tetszik? Akkor ideje bevágódni nála! Mi lenne, ha randira hívnád? A párban élők között feszültség adódhat, mivel a Halak szerelmének gondjai lehetnek. Most nagyon türelmesnek kell lenniük a jegy szülötteinek, és minden nehézség ellenére támogassák a pasijukat.