Eseménydús szeptember utolsó hete a csillagjegyek számára. Vannak olyanok, akik számára csodásan alakulnak a következő napok, váratlanul pénz hullik az ölükbe vagy összefuthatnak a Nagy Ő-vel. Ám lesznek, akik kevésbé szerencsések, és valóra válik a legnagyobb félelmük. 

Oroszlán 

Ezen a héten nehezen tudod irányítani a gondolataidat. Túlterhelt vagy, és úgy érzed minden ellened szól. A stressz miatt egyre több a negatív gondolatod, folyton azt érzed, hogy valami biztosan balul sül majd el. Ez rányomja a bélyegét a hangulatodra és az egész hetedre. Egyre kényelmetlenebbül érzed magad, ezt pedig mások is észre fogják venni. A hét vége felé olyannyira elfog a paranoia, hogy szinte már szabotálod önmagad. Éppen ezért próbáld meg elengedni a stresszt, meglátod, sokkal nyugodtabb lesz az életed. 

Vízöntő 

Mindig szükséged van a megerősítésekre, és arra, hogy tudd miért dolgozol. Éppen ezért az utóbbi időben nagyon céltudatos voltál, hiszen világosan tudtad, mit érhetsz el vele. Ezen a héten ezt már nem látod ennyire tisztán, így sok területen elbizonytalanodhatsz. Úgy érezheted, hogy az eddigi munkád teljesen felesleges volt, és csupán elvesztegetted az idődet. Engedd el kicsit magad, a hét további részében próbálj meg lazítani és sodródni az árral, ne aggódj idővel kialakul minden. 

Halak 

Az utóbbi időben sokszor tűnődtél már azon, hogy az emberek, akikkel törődsz, vajon szeretnek-e. Ezen a héten még erősebben előjönnek ezek az érzéseid, különösen egy személlyel kapcsolatban. Valósággal rettegsz attól, hogy ez a számodra fontos valaki úgy dönt, hogy megszakítja veled a kapcsolatot. Ha ezt érzed, akkor ülj le vele, és próbáljátok megbeszélni a dolgokat, már ezután is sokkal jobban érzed majd magad.