A nyár idén sokak számára a kalandról és a szerelemről szól. Ám az állandó pörgés fárasztó, így néha nem árt pihenni. Az alábbi csillagjegyeknek ezen a hétvégén mindenben lesz részük, és könnyedén úgy érezhetik, ezek a nyár legjobb napjai

Bika

Végre hétvége! Már alig vártad, hogy legyen egy kis szabadidőd, annyira nagy volt a hajtás az elmúlt időszakban. A hétvégédet a spontaneitás jellemzi majd, és nem szeretnél előre eltervezni semmit. Élvezed a spontán bulikat, baráti találkozókat, és végre olyan szabadnak érezheted magad, mint még soha. 

Mérleg

Tele vagy pozitív energiával Mérleg, és valósággal vonzod az embereket. A hétvégén nyoma sem lesz a rosszkedvnek, valósággal mosolyogva ébredsz. Itt az alkalom, hogy szervezz egy bulit a barátaiddal, vagy elmenjetek a strandra! 

Nyilas

Régóta várod már a pihenést Nyilas, de itt a hétvége és bepótolhatod minden elmaradásod. Itt az ideje a hosszú sétáknak, a kirándulásnak, vagy strandolásnak. Persze az sem baj, ha inkább otthon maradnál, akkor tarts sorozatmaratont, vagy olvasd a kedvenc könyved. Sok programot tervezel a hétvégére, de nyugi az emberek annyira feltöltenek, hogy vasárnap estére tele leszel energiával.