A heti horoszkóp szerint a karácsony és a két ünnep közötti időszak mámorító hangulatban fog telni. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A színfalak mögött kell dolgoznod Kos, ha nem akarod, hogy ellopják a 2024-re vonatkozó terveidet. Viszont itt van néhány ötlet az újévi fogadalmakhoz: a pihenés előtérbe helyezése, meditációs gyakorlat megkezdése és minőségi idő töltése a szeretteiddel. 

Bika

Ez a hét arra emlékeztet, Bika, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod! Ez pedig örömet és optimizmust hoz az életedbe, és javítja a barátokkal való kapcsolatokat. Íme, néhány ötlet az újévi fogadalmakhoz: önkénteskedj helyi jótékonysági szervezeteknél, legyen több énidőd és több bulid. 

Ikrek

Végre felfigyelnek rád a melóhelyeden, Ikrek, és a következő hónapokban minden elismerést megkapsz. Ha most nem a karrier áll a középpontban, akkor fontos döntést hozhatsz néhány kapcsolatod sorsáról. Mutatunk pár ötletet az újévi fogadalmaidhoz: iratkozz be egy képzésre és szánj több időt a lelki sebeid begyógyítására. 

Rák

Ezen a héten fellélegezhetsz, és összpontosíthatsz a vágyaidra. Végre darálhatod a sorozatokat, falhatod a könyveket, és a rég nem látott barátokkal talizhatsz, miközben megtervezed a jövődet. Itt van néhány ötlet az újévi fogadalmakhoz: több énidő, és akár egy saját blog vagy vállalkozás elindítása. 

Oroszlán

Újra itt vannak a boldog napok! Innentől kezdve minden sokkal könnyebben fog menni és rengeteg segítséget kapsz a céljaid megvalósításához. Hoztunk néhány ötletet az újévi fogadalmakhoz: vess véget a régóta húzódó problémáknak, és vágj bele egy közös projektbe a barátnőddel.

Szűz

Élvezetes családi és baráti találkozókra számíthatsz, és ami a legjobb, hogy egy váratlan munkalehetőség - akár az aktuális helyről -, átírhatja a jövővel kapcsolatos terveidet. Néhány ötlet az újévi fogadalmakhoz: több mozgás, jóga óra és egészségesebb étrend kialakítása. 

Mérleg

Talán azt hitted, így év végén már nem érhetnek nagy meglepetések, de tévedtél. Váratlanul előléptethetnek vagy felajánlhatják álmaid lehetőségét. Néhány ötlet a 2024-es víziótáblához: több minőségi idő a barátokkal és egy régi hobbi feltámasztása. 

Skorpió

Készülj fel az otthonodban és a családodban bekövetkező jelentős növekedésre. Talán felmerül a költözés lehetősége, esetleg hamarosan nagynéni leszel. Néhány ötlet 2024-es elhatározásokhoz: több időt tölteni a családdal, és olyanná formálni az otthonodat, amilyennek szeretnéd. 

Nyilas

Olyan izgalmas beszélgetéseket folytathatsz, amik inspirálnak. Valaki kifejezetten motiváló hatással lesz rád, és így sokkal pozitívabban vágsz neki a jövőnek. Van itt számodra néhány ötlet 2024-es elhatározásokhoz: naplóírás, és szorosabb kapcsolattartás a távol élő rokonokkal, barátokkal. 

Bak

A napokban lélekemelő beszélgetésekre számíthatsz, Bak, amik segíthetnek begyógyítani a lelki sebeidet, és utat mutathatnak a jövőt illetően. Néhány ötlet az újévi fogadalmaidhoz: fizetésemelés kérése, együttműködés egy pénzügyi tanácsadóval és a ruhatár frissítése. 

Vízöntő

A napokban reflektorfénybe kerülsz, és mindenki találkozni akar veled. Élvezed a kapott figyelmet és szeretetet, amik most ösztönzőleg hatnak rád. Néhány ötlet a 2024-es tervekhez: rendszeres teljes testmasszázs, új frizura és több olyan tevékenység, ami csak rólad szól. 

Halak

Fantasztikus hangulatban telnek a napjaid. Árad feléd a szeretet és a figyelem. Mindenkitől azt kapod, amire vágytál, és szerencsésnek érzed magad, amiért gondoskodnak mások az igényeidről. Íme, néhány ötlet a 2024-es fogadalmaidhoz: önbizalomfejlesztés, illetve sématerápia a tudatos, valamint egészségesebb lélekért és kapcsolatokért.