A heti horoszkóp szerint az április 8-ai napfogyatkozás felforgatja a zodiákus tagjainak életét. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az április 8-i napfogyatkozás a jegyedben történik, így a hét tagadhatatlan főszereplője leszel. Ha eddig azt érezted, hogy meg vagy rekedve, akkor ez a napfogyatkozás segít kitörni. Ez az átalakulás, amin keresztülmész, még nem egészen világos számodra, de nagyon nyilvánvaló mindenki számára, aki körülvesz.

Bika

Ha eddig nem a pihenést helyezted előtérbe, a Kosban 8-án bekövetkező napfogyatkozás elintézi neked. Csak akkor leszel igazán képes előrelépni, ha ezt végre megadod magadnak. Napi öt perc meditáció csodákra képes. Hamarosan rengeteg lehetőséged nyílik arra, hogy megvalósítsd önmagad, de egyelőre kapcsold ki az Instagramot, és lazíts egyet.

Ikrek

Nemrég tisztáztad vágyaidat és az inspirációidat, és az e heti 8-i napfogyatkozással készen állsz arra, hogy néhány álmot valóra válts. Hirtelen meg is torpanhatsz, és már az út elején elakadhatsz, de szerencsére néhány kedves szó egy baráttól vagy kollégától emlékeztet arra, miért csinálod ezt.

Rák

A napfogyatkozás Kosban 8-án fordulópontot jelent karrieredben. Új és előnyösebb megállapodásokat köthetsz, de az is megeshet, hogy munkahelyet váltasz vagy teljesen más utat választasz. Eleinte lesznek kétségeid, de végül megjön az erő és a bátorság ahhoz, hogy kitarts a céljaid mellett.

Oroszlán

Mivel téged a Nap ural, így a napfogyatkozás különösen kimerítő lehet számodra, Oroszlán. Viszont, bár az energiaszinted alacsony, motiváltabbnak érzed magad, mint valaha. A 8-i napfogyatkozás környékén új utazási, oktatási és spirituális gyakorlati ötletek árasztanak el. Csak ki kell találnod, melyik fér bele a pénzügyi keretedbe!

Szűz

Nem alakultak fényesen a pénzügyeid az elmúlt hetekben, és a 8-ai napfogyatkozás a Kosban újabb meglepetéseket hozhat. Bár valami megdobhatja a kiadásaidat, szerencsére több lehetőséged is lesz arra, hogy visszapótold a kiesett pénzt, szóval ne ess kétségbe, Szűz!

Mérleg

Az elmúlt hetekben különböző kapcsolati problémáid adódhattak. A napfogyatkozás Kosban 8-án egy nem túl gyengéd lökést ad ahhoz, hogy elkezdj foglalkozni a gondok megoldásával. Ezzel együtt a napokban elsősorban magaddal fogod tisztázni azt, hogy kitől és mit vársz.

Skorpió

A 8-i Kos napfogyatkozás egyszerre hoz megállást és újrakezdést. Régóta küzdesz a változás gondolatával, különösen a munkahelyeden és a mindennapjaidban. Ezen a héten olyan megoldások állnak a rendelkezésre, amik elősegíthetik a következő lépésedet. Szinte lehetetlennek tűnhet most az előrelépés, de megéri kockáztatni és cselekedni.

Nyilas

A napfogyatkozás a Kosban 8-án egy izgalmas románcot vagy kreatív projektet hoz az életedbe. Ezzel egyidejűleg küzdesz azért, hogy egy kis békét és rendet találj a mindennapokban. Gondolj erre a hétre úgy, mint arra az időszakra, amikor hazaviszed a babádat a kórházból. Eleinte kész káosznak tűnik minden, de van egy teljesen új élet, amibe beleszerethetsz.

Bak

Ez az a hét, amikor végre magad mögött hagyhatod a pénzügyek miatti aggodalmadat. Végre sikerül egyenesbe jönnöd és még az is lehet: megengedheted magadnak, hogy nagylelkű legyél másokkal. Ugyanakkor a napokban fény derül arra, hogy egyesekkel mennyire másképp gondolkodtok és ez megváltoztathatja a kapcsolatotokat.

Vízöntő

Miután éveken keresztül keményen dolgoztál Vízöntő, most úgy érzed, ideje pihenned, különösen, ha azt érzed, nincs eredménye az erőfeszítéseidnek. Most hagyod, hogy mások dolgozzanak érted, de még azt is fontolóra veszed, hogy munkahelyet váltasz vagy megreformálod a kapcsolataidat, sőt, talán némelyiknek véget is vetsz.

Halak

Meglepetés ajándékot hoz a napfogyatkozás Kosban 8-án, kedves Halak. Azt hitted, még hat hónapot kell spórolnod egy új kanapéra, de egy barátod szeretné neked adni a régi kanapéját. Ez csak egy példa arra, hogy milyen kellemes és örömteli élményekben lesz részed a következő időszakban.