A heti horoszkóp szerint a napokban kezdődő Vízöntő szezon új lendületet hoz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az elmúlt néhány hét lehetőséget adott számodra, hogy új célokat tűzz ki az előtted álló évre, és ahogy 20-án belépsz a Vízöntő szezonba, a hangsúly a környezeted szolgálatára helyeződik át. A napokban még nagyobb szükségük lesz a barátaidnak, a családodnak, de még a kollégáidnak is.

Bika

Ahogy a Bak-szezon véget ér és a Vízöntő-szezon elkezdődik, arra biztatnak a csillagok, hogy oszd meg a tudásodat, a tehetségedet másokkal. Az univerzum a lehetőséget is megadja hozzá. A héten fény derül arra is, ha eddig nem a saját álmaidat követted, hanem azt, amit esetleg mások jelöltek ki neked.

Ikrek

A decemberi Merkúr retrográd hatására kicsit lejöttél az életről, de ezen a héten végre visszanyered az életkedvedet. Ahogy a Nap 20-án belép a Vízöntőbe, az oktatás és az utazás házába, felmerül benned a továbbtanulás, valamint az utazás iránti vágy. Nos Ikrek, merre mész tovább?

Rák

Akár szerelmi bánattól, munkahelyi problémáktól vagy bármilyen más nehézségektől szenvedtél az utóbbi hetekben, a napokban végre úgy érezheted: vége van. Egyik napról a másikra fordulhat jobbra az életed, és ettől mindjárt optimistábban, derűsebben fogod látni a jövődet.

Oroszlán

Úgy érzed, szörnyen le vagy terhelve, és a munkahelyeden, valamint a mindennapokban egyedül kell mindennel megküzdened. Amint a Nap 20-án a Bakból a Vízöntőbe költözik, a hangsúly a legközelebbi kapcsolataira kerül. Nézz körbe, és gondold át, vajon ki tud neked segíteni?

Szűz

Mióta december közepén elstartolt a Merkúr retrográd, rosszul érezted magad, és amióta vége van, úgy érzed, megállt veled az élet. Most, hogy a Nap 20-án a Bakból a Vízöntőbe lép, készen állsz arra, hogy feltámadj, és újra belevesd magadat az életbe, valamint a céljaid megvalósításába.

Mérleg

Tisztában vagy azzal Mérleg, hogy mennyire fontos az év felépítése az alapoktól kezdve. Az elmúlt néhány hét az alapok teszteléséről és fejlesztésekről szólt, hogy mindent patent legyen az életedben. Ahogy a Nap 20-án Bakról Vízöntőre vált, a hangsúly a vágyaidon lesz. Mit szeretnél idén elérni? És kivel szeretnéd megvalósítani?

Skorpió

Ezen a héten megkapod a válaszokat, amiket eddig kerestél. Ahogy a Nap 20-án a Bakból a Vízöntő jegyébe lép, a hangsúly az otthonodra és a családi életedre helyeződik át. Szánj egy kis időt ezen a héten arra, hogy átgondold, mivel tehetnéd jobbá a közelebbi kapcsolataidat, és persze az életedet.

Nyilas

Erre a lehetőségre vártál, Nyilas, de most, hogy itt van, megrémülsz tőle. A melóhelyeden előléptetést ajánlanak vagy akár utazgatással járó munkát, és hirtelen habozni kezdesz. A kapcsolatod az oka? Beszélj róla a pasiddal, és dumáljátok át a dolgot, mielőtt bármit is döntenél.

Bak

Ezen a héten nagy tűzijátékkal zárul a szezonod! Érkezik az új pasi, az új projekt, vagy új munkahely, vagy talán mindegyik. Ahogy a Nap 20-án a Vízöntőbe lép, a hangsúly a pénzre és az erőforrásokra terelődik. Mi az első lépés, amit meg kell tenned a jobb élet érdekében?

Vízöntő

A Bak szezon mindig az év legegzisztenciálisabb időszaka számodra, és ez az utolsó hét valóban kemény munkával telik, mielőtt besöpörhetnéd a nagy hasznot. Vannak dolgok, amik nagyon jól alakulnak, mások teljesen szétesnek, de át fogod vészelni a nehézségeket és végül sikert aratsz.

Halak

Erre a pillanatra vártál, Halak. Itt az ideje elindítani az ötleteidet, a régóta dédelgetett terveidet a megvalósítás útján. Aztán 20-án kezdődik a Vízöntő szezon, ami lehetőséget teremt a pihenésre. Szóval, végezd el addig a kemény munkát, utána jöhet a lazulás!