A heti szerelmi horoszkóp szerint egyesek tiszta lapot kezdenek, mások pedig egész héten veszekednek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A napokban próbáld figyelembe venni a pasid véleményét és javaslatait. Így elkerülhetitek a veszekedést, és a kapcsolatotoknak is jót tenni. A szinglik most sok hasonló gondolkodású emberrel találkozhatnak, de előfordulhat, hogy nincs közöttük az igazi.

Bika

Lelkiismeret-furdalásod lehet a múlt eseményei miatt. Csak akkor szabadulhatsz meg az érzéstől, ha őszintén beszélsz a szerelmeddel a történtekről. Ne hagyd, hogy a múlt közétek álljon! A szinglik akár több izgalmas randin is részt vehetnek, de végül minden pasi szó nélkül eltűnik.

Ikrek

Sokat javul a kapcsolatod a héten, Ikrek. Végre sikerül búcsút inteni a múlt árnyainak, és ez segít abban, hogy tiszta lappal kezdjetek. A romantikázás és a meghitt programok felgyorsíthatják a gyógyulási folyamatot. A szinglik is készen állnak lezárni az elmúlt évek csalódásait, és végre továbblépnek.

Rák

Fordulópont várható a szerelmi életedben, de ezúttal nem jó irányba. Napvilágot láthat a pasid hűtlensége, hazugsága, vagy valami olyan dolog, ami durva vitát szülhet köztetek. A szinglik legyenek óvatosak, mert villámgyorsan beleszerethetnek egy olyan srácba, aki valószínűleg nem akar tőlük semmi komolyat.

Oroszlán

Kifejezetten békés hét elé néztek a szerelmeddel. Úsztok a romantikában, élvezitek a meghitt lepedőgyűréseket, szóval egész héten dúlni fog a love. Az egyedülálló Oroszlánok nagyon szerencsések lesznek, mivel megismerkednek valakivel, aki komoly kapcsolatra vágyik és megfelel minden más igényüknek is.

Szűz

Vigyázz Szűz, mert Mr. Big úgy érezheti, hogy elhanyagolod mostanában, ráadásul egyikőtök családja is belefolyhat az életetekbe. Jó tenne nektek, ha több minőségi időt töltenétek együtt. A szinglik a napokban nagyszerű formában lesznek. Élvezik a plusz figyelmet, amit kapnak a pasiktól, és ennyi nekik elég is.

Mérleg

Csak óvatosan, Mérleg! Talán fel sem tűnik neked, vagy viccből mondogatod, de mostanában sokat fényezed magad, és próbálod azt bizonyítani, hogy okosabb, jobb vagy a pasidnál, aki ezen nagyon megsértődhet, és komoly vitátok lehet belőle. Másoknak pedig abból lesz problémájuk, hogy a másik fél nem hajlandó hosszú távon elköteleződni.

Skorpió

Mostanában viharosan alakulnak a dolgok köztetek Mr. Biggel. Mind a kettőtök elégedetlen, talán még mást is akartok, és emiatt folyton összevesztek. Valószínűleg a napokban komolyan elgondolkodtok a kapcsolatotok sorsán. A szinglik túlságosan elfoglaltak lehetnek, és nem jut idejük a pasizásra.

Nyilas

Lehet, hogy neked fel sem tűnik Nyilas, de újabban te vagy a domináns fél a kapcsolatban, és a szerelmed úgy érzi, elnyomod őt. Ez az ágyban még be is jön neki, de a hétköznapokban már kevésbé. Próbálj meg jobban odafigyelni az igényeire, és a véleményére, különben egész héten duzzogni fog vagy állandóan civakodhattok.

Bak

Békés, stabil a kapcsolatotok, és mindketten boldogok vagytok. Miután ezt meg is beszélitek, felmerül köztetek a szintlépés lehetősége. Jöhet az összeköltözés, a házasság vagy akár a családalapítás. Tele vagytok reménnyel és vágyakkal, a héten meg is tervezitek a jövőtöket.

Vízöntő

Békesség és nyugalom jellemzi a kapcsolatotokat. Remek passzban vagytok az imádottaddal, és talán az esküvőn vagy a gyerekvállaláson agyaltok. Most nincs olyan dolog, amit ne tudnátok nyugodtan megbeszélni, szóval hozzátok fel bátran a kényes témákat is. A szingliknek nagy mázlijuk lesz, mivel a napokban megtalálhatják a lelki társukat.  

Halak

Kicsit sok a feszültség a kapcsolatodban, de nem is azért, mert kettőtök között van baj, hanem mert stresszes lehet a szerelmed, és minden apróság miatt összekülönböztök. Próbálj meg kicsit megértőbb lenni vele, és ne vedd a szívedre a viselkedését. Az egyedülállók most nagyszerűen érzik magukat a barátaikkal.