A hétvégi horoszkóp szerint mesésen alakul a zodiákus tagjainak párkapcsolata, a szinglik pedig szerelembe eshetnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A szerelem megváltoztatja az embereket, és a Nappal, valamint a Plútóval a Vízöntő jegyében a kapcsolatod csodálatos és szürreális változáson mehet keresztül. Lehetőséged nyílik új fejezetet kezdeni szerelmi életedben. Ez a tökéletes alkalom egy közös álom megvalósítására.

Bika

A Nap és a Plútó is a Vízöntő jegyében van, és ez tökéletes időszaka arra, hogy új szintre emeljétek a kapcsolatotokat. Most minden energia, amit a kapcsolatodba fektetsz, sokszorosan megtérül. Ugyanez igaz arra is, ha épp mostanában ismerkedsz, és nem bánod meg az erőfeszítéseket, amiket teszel!

Ikrek

Együtt a szerelmeddel bármire képesek vagytok, Ikrek. Ez be is bizonyosodik a napokban, amikor meg kell oldanotok egy problémát vagy létre kell hoznotok valamit. Az is egyre biztosabb, hogy a jövőtöket is ugyanúgy képzelitek el. Szingliként pedig megtalálhatod azt az embert, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te.

Rák

Csodálatos dolog adni másoknak, és a kapcsolatodat a rászoruló emberek megsegítésére használni. Talán te és a párod szívesen önkénteskedtek vagy jótékonykodtok, ami a kapcsolatotoknak is jót fog tenni. Az egyedülállók se maradjanak otthon, mert most közösségben nagyobb az esélye annak, hogy rájuk talál a szerelem.

Oroszlán

Soha nem tudhatod, mikor lép be a megfelelő ember az életedbe. Előfordulhat, hogy épp akkor találkozol valakivel, amikor a legkevésbé számítasz rá. Most, hogy a Nap és a Plútó együtt vannak, hihetetlen dolgok történhetnek, beleértve a meglévő kapcsolatod és az életed jobbá válását.

Szűz

A lelkizések most különösen csodásak és eredményesek lehetnek. A Nappal, valamint a Plútóval a gyógyítás házában nincs is tökéletesebb időzítés ahhoz, hogy megnyílj és beszélj. Nincs olyan probléma, amit ne oldhatnátok meg, vagy vágy, amihez ne kerülhetnétek közelebb.

Mérleg

Rengeteg támogatást kapsz Mr. Bigtől. Így sokkal könnyebben nézel szembe a gondokkal vagy dolgozol a célodon. Annyira tökéletesnek tűnik az embered, hogy minden elvárosodat felülmúlja. Úgy tűnik, csakugyan az igazival van dolgod! Ha szingliként randizni hívnak, érdemes elfogadnod a meghívást.

Skorpió

Ha szeretnétek felújítani vagy átrendezni az otthonotokat, akkor ideje belevágni. De lesznek Skorpiók, akik az együttélésre vagy a családalapításra állnak készen. Nagyon lelkesek vagytok a szerelmeddel és úsztok a mámorban. Az egyedülállók a neten bonyolódhatnak izgalmas flörtölésbe.

Nyilas

Ez az év azon időszaka, amikor érdemes egy kellemes utazást tenni az imádottaddal. A kirándulás, a városnézés és a pihenés csodás hatással lenne rátok, szóval ne maradjatok otthon! Az szingliknek is ajánlott kimozdulniuk, mert a barátnőik társaságában most szuperkönnyen ismerkedhetnek.

Bak

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy beszéljetek az anyagi helyzetetekről. Higgadtan át tudnátok beszélni a jövővel kapcsolatos terveiteket, akár egy közös otthonra, az esküvőre vagy egy utazásra gyűjtötök. Együtt bármire képesek vagytok, érdemes ezt szem előtt tartanotok.

Vízöntő

Miközben a saját életedet javítod, nagy hatással leszel a szerelmedére is. A Nap a jegyedben van, és a Plútó is, így most sok minden megváltozhat. A saját életed fejlesztésével mindketten hasznot húztok és ezt hamarosan meg is tapasztalod. A szinglik pedig nagyon jó úton haladnak afelé, hogy készen álljanak egy komoly kapcsolatra.

Halak

A megérzéseid nem csalnak, így ha furcsa érzésed támad a sráccal kapcsolatban, akivel ismerkedsz, akkor inkább kerüld el jó messzire, mert így megúszhatod, hogy összetörje a szívedet. A párban élők is különösen rá vannak hangolódva a pasijukra, és így meglepő titkokra, érzésekre deríthetnek fényt.