Mindenki vágyik arra, hogy megtalálja a lelki társát, aki kicsit pont olyan, amilyen ő maga, aki tökéletesen megérti, és akire minden körülmény között számíthat. Ez a személy kihozza belőled a legjobbat és olyan erős, mély kötelék van köztetek, ami mindent kibír. A horoszkóp szerint 3 csillagjegy találkozhat ezzel a különleges személlyel a hétvégén:

Oroszlán 

Nem várt fordulatra számíthatsz a hétvégén Oroszlán, mivel legnagyobb meglepetésedre belezúgsz egy srácba. Igen, ez valószínűleg szerelem lesz első látására. Igaz, hadakozni fogsz ellene, talán azért, mert nemrég vagy túl egy szakításon, vagy csak szeretted volna sokáig élvezni a szingliséget, de érezhető lesz a feszültség köztetek, szóval nehezetekre fog esni nem egymásba bonyolódni.

Szűz

A hétvégén randizni mész vagy bulizni? Megismerkedhetsz egy pasival, aki kezdetben nagyon furcsának tűnhet. Nem tipikus, szokatlan fazon, de talán épp ez lesz az, ami megfog benne. Minél többet beszélgettek, annál inkább fogod érezni: van köztetek valami, sőt, olyan, mintha mindig is ismerted volna. Igen Szűz, ez a lelki társak egyik klasszikus jele!

Vízöntő

Van egy pasibarátod, aki egyben a lelki társad is? Mindenben számíthatsz rá és tökéletesen megért téged? Akkor igen, ő nem egy átlagos srác. Talán ezért is változhat meg a napokban a státuszotok, legalábbis, ha úgy döntötök: bevállaljátok. De mielőtt rászánnátok magatokat, hogy a baráti köteléket szerelmi kapcsolattá avanzsáljátok, kétszer is gondoljátok át a dolgot, mert ha esetleg mégsem működne a dolog, nem biztos, hogy utána visszatudtok állni barátságra.