A hétvégi horoszkóp szerint érzelmi viharokkal teli napok elé néznek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ha egyszer megszeretsz valakit, akkor teljesen nekiadod a szívedet. Ám a hétvége olyan összetűzéseket hozhat a szerelmeddel, ami miatt azt gondolhatod: ideje lenne magadnak is ugyanannyit adni, mint a pasidnak. Ez igazán jó hatással lesz a kapcsolatotokra!

Bika

Makacs vagy, Bika. Tehát ha úgy döntesz, már csak azért sem pasizol, nem mész randizni, akkor nem is fogsz. De biztos ezt akarod? A párban élők is arra a következtetésre juthatnak, hogy szakítanak a pasijukkal, mert úgysem kapják meg azt, amire vágynak. Itt van még egyszer a kérdés: biztos ezt akarod?

Ikrek

Sokat változott a szerelemmel kapcsolatos gondolkodásmódod és ez most, mikor jelentős változások küszöbén állsz, meg is mutatkozik, Ikrek. Teljesen másképp reagálsz az eseményekre, mint korábban tetted volna. A szinglik is egy fontos döntés meghozatalára készülnek.

Rák

Ijesztő, amikor egy kapcsolat a változás jeleit mutatja, és nem számítottál rájuk. Lehet, hogy Mr. Big olyan dolgokat csinál, amit korábban soha vagy meglephet a szavaival. Hidd el Rák, ez jó dolog! Az egyedülállók az érdeklődési körüknek köszönhetően ismerkedhetnek meg egy sráccal a napokban.

Oroszlán

Nemrég szakítottatok vagy úgy érzed, a hétvégén kerül rá sor? Nehéz napokat élsz át, de sokat segíthet, ha a barátnőidre támaszkodsz vagy beleásod magadat a hobbidba. Keresd azokat a dolgokat, amik egy kis örömet okoznak. Most ezt nehéz lehet elhinni, de hamarabb felépülsz, mint gondolnád!

Szűz

Nem akarsz olyan lenni, aki folyton megmondja a másiknak, hogy mit kellene tennie és állandóan rávilágítasz a hibáira. Mert te sem szereted, ha ezt teszik veled, vagy bármihez is engedélyt kellene kérned. Ám a pasid pont ezeket csinálja veled: kioktat, kritizál és elvár. Emiatt kilátásban van egy vita a hétvégén.

Mérleg

A hétvégén ráhangolódsz a szerelmed igényeire és ez segít elmélyíteni a kapcsolatotokat. Minden téren. Természetesen a figyelmességed nem marad viszonzatlanul. A szinglik is nagy hasznát veszik a napokban a felerősödött megérzéseiknek, amikor randizni mennek vagy valaki fel akarja csípni őket.

Skorpió

Próbára teszi a sors a kapcsolatotokat, és olyan kihívások elé állít, ami alapján tisztán fogjátok látni, hogy titeket egymásnak teremtettek vagy épp ellenkezőleg. Ha pedig mostanában ismerkedsz valakivel, a napokban te is megbizonyosodhatsz arról, hogy a Nagy Ő-vel van dolgod vagy sem.

Nyilas

Szereted, ha úgy érzed, te irányítod az életedet. Épp emiatt lehet mostanában feszültség közted és Mr. Big között, aki valószínűleg több közös dologra vágyik és szeretné veled megosztani azt, amije van. Ha azt látja, egyáltalán nem vagy nyitott, azt érezheti, hogy nem fontos neked, és emiatt összekaphattok.

Bak

Végre kevesebbet gondolsz az exedre vagy arra a srácra, akivel még a randiig sem jutottatok el. Talán épp itt lenne az ideje, hogy visszatérj a jelenbe. Elhiheted Bak, rövid idő alatt találnál olyat, aki szívesen randizna veled. A párban élőknek is sikerül fellélegezniük, mert túljutnak egy kritikus időszakon.

Vízöntő

A hétvégén úgy alakulnak az események, hogy nagyon szeretnéd átlépni a határt egy barátoddal. De vigyázz, Vízöntő, mert ha nem jönnek össze a dolgok köztetek, nem biztos, hogy utána is barátok tudtok maradni. A párban élőkre is küzdelmes napok várnak, mert egyeseknek szembe kell nézniük azzal: megváltoztak az érzéseik a pasijuk iránt.

Halak

Mindig lesznek olyanok, akik irigykedni fognak a szerelmi életedre. Ne törődj velük, Halak! Ne hagyd, hogy ez beárnyékolja az imádottadal töltött perceket, amik nagyon is romantikusan alakulnak. Akik pedig mostanában ismerkedtek meg, a hétvégén dönthetnek úgy: adnak maguknak egy esélyt.