November utolsó hétvégéje hatalmas meglepetést tartogat ennek a 3 csillagjegynek. A horoszkóp szerint olyan pozitív fejleményekre számíthatnak, amik új irányba terelik az életüket.

Bika

Nem akarsz hinni a szemednek, a fülednek, pedig igaz, amit tapasztalsz, Bika. Tényleg összejön az álmod, vagy legalábbis megvalósul a kívánságod. Valóban megkérik a kezedet vagy felajánlják álmaid lehetőségét. Nagyon nehezedre esik befogadni az élményt, pedig most igazán nincs más dolgod, mint örülni a szerencsédnek.

Ikrek

Furcsa formában érkezik az áldás. Először azt hiheted, valaki szórakozik veled, és azt gondolod: ez nem történhet meg veled, te nem vagy ilyen szerencsés. De mégis, Ikrek! Csakugyan te kellesz a szexi pasinak, vagy valóban komolyra akarja fordítani veled a dolgokat a szerelmed. Ezen a hétvégén bármi megtörténhet veled, és tényleg felajánlhatják  álmaid munkáját, szóval ne kételkedj a jósorsodban!

Nyilas

Valami olyan kivételes dolog történhet veled Nyilas, amit te valóságos csodaként könyvelsz el. Talán lemondtál egy nagy vágyadról, ami most váratlanul megvalósulhat. De még az is megtörténhet, hogy összetalálkozol az exeddel vagy egy régi nagy szerelmeddel, akiről az derülhet ki: megváltozott, és talán szeretné veled újrakezdeni. A párban élők sem maradnak ki a jóból, őket is érheti kellemes meglepetés.