A hétvégi horoszkóp szerint most sokat tehetnek a zodiákus tagjai a szerelmi életükért. Mutatjuk, hogyan! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ne légy türelmetlen, ha szerelemről van szó, Kos. Ahelyett, hogy azt néznéd, min kellene változtatnia a szerelmednek - és ezzel stresszeled -, mutasd meg milyen elfogadó és türelmes tudsz lenni. Idővel az álompasiddá válhat. Az egyedülállók pedig óvakodjanak attól, hogy sietve jöjjenek össze valakivel, mert akkor csalódni fognak.

Bika

Ideje lenne előre nézned, Bika. Még mindig a sérelmeidet dédelgeted vagy az exed emlékét, pedig ez a hétvége elhozhatja a gyógyulást. A párban élők kapcsolata helyrerázódhat és tiszta lappal kezdhetnek, míg a szinglik megismerkedhetnének valaki olyannal, aki elfeledtethetné velük az exüket.

Ikrek

Úgy érzed, az egyik barátoddal kezdtek átlépni egy bizonyos határt. Még mielőtt bármi is történne, beszélnetek kellene az érzéseitekről, ez lenne a legtisztább módja annak, hogy összejöjjetek. Ez pláne igaz, ha esetleg egyikőtök foglalt. Ne tegyetek olyat, amivel megbánthattok másokat.

Rák

Érzed a szerelem szikráját a melóhelyeden, és ez megzavarhat. Bár a munkahely nem mindig a legideálisabb hely az ismerkedéshez, de néha szerencsével járnak az emberek. Ezt kellene kiderítened, hogy te is a mázlisták közé tartozol-e! Eközben a párban élők viszont elbizonytalanodhatnak az érzéseiket illetően. De vajon mi ennek az oka?

Oroszlán

Van valaki, akiről talán eddig nem voltál jó véleménnyel, de ez most megváltozhat, és ezzel együtt az érzéseid is iránta. Amennyiben az utóbbi időben nem működött jól a párkapcsolatod, ez a következő napokban megváltozhat. Azok, akik túlélik ezt az időszakot, valószínűleg hosszú időre együtt maradnak. Igen, akár örökre!

Szűz

Hirtelen kedved támad kisebb-nagyobb meglepetésekkel kényeztetni a pasidat. Ez nagyon szép gesztus Szűz, de igyekezz nem túlzásokba esni. A szinglik pláne vigyázzanak a szívükre - és a tárcájukra -, mert most főleg olyan pasik próbálhatják meg behálózni őket, akiknek hátsó szándékaik vannak.

Mérleg

Szerelmi életed fellendül a következő napokban. A Hold a Bikában meglepő fordulatot hozhat: Mr. Big előrukkolhat az összeköltözés vagy a házasság ötletével. WOW. A szingli Mérleg és randipasija között beindulhat a kémia, és meglepő gyorsasággal találhatják az ágyban magukat.

Skorpió

Igazán romantikus hétvége elé nézel! Egy igencsak meglepő szerelmes üzenetet kaphatsz a pasidtól vagy a sráctól, akivel randizol, de az is lehet, hogy egy titkos hódoló vesz erőt magán, és bevallja az érzéseit. Talán erre van szükség ahhoz, hogy te is ki merd mutatni az érzéseidet, és akár szintet léphessen a kapcsolatotok.

Nyilas

Már egy egészen apró dolog is elég lehet a nagy változásokhoz. Meglehet, a romantikus ágyba reggeli vagy vacsi utáni lelkizés után az imádottad hajlandó lenne egy óriási gesztust tenni az irányodba. Szingliként sem érdemes arra várnod, hogy a másik fél kezdeményezzen, inkább tedd meg te az első lépést!

Bak

Csatatérré változhat az otthonotok. Egészen apró dolgok miatt is elszabadulhatnak az indulatok, de valójában a régóta gyűlő problémák és feszültségek törnek utat maguknak. Ha nem vigyáztok arra, milyen stílusban veszekedtek, és hogy egyáltalán a megoldásra törekedjetek, akkor válságba kerülhet a kapcsolatotok.

Vízöntő

Mondd el, amit kell, Vízöntő. Itt az ideje beszéljetek az érzéseitekről és tisztázzátok, merre tart a kapcsolatotok. De ahhoz is alkalmas a hétvége, ha egy titkodat kell megosztanod a szerelmeddel. Az egyedülállók váratlanul rádöbbenhetnek arra, hogy szerelmesek egy közeli ismerősükbe vagy kollégájukba.

Halak

Most éri meg csak igazán törődni a kapcsolatoddal, Halak. Jót tenne nektek, ha több időt töltenétek együtt. Menjetek el valahova, szerezzetek új élményeket, és figyeld meg, milyen üdítő hatással lesz rátok. A szinglik most ismerkedés helyett inkább a romantikus filmek és könyvek világába menekülnek.