Szeptember első hétvégéje nagyszerűen indul 3 csillagjegynek, mert a retrográdokkal teli időszak ellenére, óriási meglepetés éri őket. Mutatjuk, kiknek hullik az ölébe minden jó a horoszkóp szerint.

Kos

Igazán eredményes napok várnak rád, mert sorra aratod le a korábbi erőfeszítéseid gyümölcsét. Egyes Kosokat előléptethetnek, mások pedig megvalósítják az álmukat. Az univerzum most teljesen mértékben támogat abban, hogy hozzájuttass a vágyaidhoz, így akár anyagiak tekintetében is jelentős szerencse érhet, és egy váratlan forrásból pénz ütheti a markodat. 

Oroszlán

Ez a meglepetések hétvégéje lesz számodra. Különösen a pénzügyeid alakulnak jól. Fizetésemelést kaphatsz, összehozhatsz egy remek üzletet, de akár nyeremény útján is pénz ütheti a markodat. De nagy port kavarhatnak az életedben az exek is, akik meglepő lépésekre szánhatják el magukat, hogy visszaszerezzenek téged.  

 Skorpió

Úgy érzed, te és a pasid éppen a napokban léptek át valamiféle szerelmi küszöböt, és most, hogy közelebb kerültetek egymáshoz, mindketten megállíthatatlannak érzitek magatokat. Annyira motiváltak vagytok, és annyira imádjátok egymást, hogy az összeköltözés vagy házasság  mellett dönthettek, de olyanok is lesznek, akik családot is szeretnének alapítani. A szinglik pedig készüljenek, mert megismerkedhetnek álmaik pasijával!