Ebben a hónapban a párban élők komoly erőfeszítéseket tesznek a kapcsolatuk javításáért, miközben a szinglikre rátalál a szerelem. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a szeptemberi horoszkópodat!

Kos

A szeptember lehetőséget ad arra, hogy jobban megértsétek egymást Mr. Biggel. Tisztázzátok az esetleges félreértéseket, és elmélyítsétek a köztetek lévő köteléket. Megéri elgondolkodnod azon, hogyan tudnád javítani a kapcsolatodat. Az egyedülálló Kos újra összejöhet az exével, de ne kapkodja el a döntést. 

Bika

Ebben a hónapban jobban összpontosítasz a személyes céljaidra, ami némi feszültséget okozhat köztetek. Fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt ambícióid és a párkapcsolatod között. Ügyelj a szerelmed lelki világára, de közben beszélj nyíltan a saját vágyaidról is. A szingli Bika több olyan emberhez is vonzódni kezdhet, akit rokonléleknek érez. 

Ikrek

Szeptemberben a kommunikáció kulcsfontosságú lesz a szerelemben. Légy nyitott arra, hogy őszintén beszélgess a pasiddal arról, mit vársz a kapcsolattól. Gondolataidnak és érzéseidnek a megosztása erősíti a köztetek lévő köteléket. Az egyedülálló Ikrek egy érdekes ismeretség előtt áll, de még ne ugorjon rögtön az első potenciális pasi karjaiba. 

Rák 

Ebben a hónapban érzelmesebb leszel, és az imádottaddal való kapcsolatra koncentrálsz. Gondolj ki olyan közös célokat, terveket, amik még jobban összeköthetnek titeket. A szingli Rákok váratlan helyen találhatják meg a szerelmet, de legyenek tisztában az érzéseikkel, és ne titkolják el őket. 

Oroszlán 

Az egód kihívásokat okozhat a szerelmi életedben. A békés és boldog párkapcsolatért most jobban figyelembe kellene venned a szerelmed vágyait. Próbáld megérteni a nézőpontját, és kerüld a konfliktusokat. A szingli Oroszlánok szinte mágikus módon vonzzák pasikat, és rengeteg új élményben lesz részük. 

Szűz 

Szeptemberben nagyon hevesek lehetnek az érzelmeid. Fejezd ki szeretetedet kreatív módon, ami megerősítheti a kapcsolatotokat. Osszátok meg egymással a vágyaitokat, mert ez segít közelebb kerülni a másikhoz. A szingli Szüzek szerelmet találhatnak az azonos érdeklődésű emberek között, így érdemes lesz a hónapban is részt venniük pár izgalmas programon.

Mérleg 

Beszélj nyíltan a pasiddal a szerelmi életetekkel kapcsolatos vágyaidról és elvárásaidról. A kommunikáció kulcsfontosságú lesz az esetleges nézeteltérések megoldásában. Azért ügyelj a pasi igényeire is, és ne hanyagold el a vágyait. Az egyedülálló Mérlegek mágnesként vonzódnak azokhoz, akik intellektuálisan stimulálják őket. Végre egy igazán intelligens pasira bukkanhatnak!

Skorpió 

A kapcsolatodba beköltözik a szenvedély, és érzelemgazdag hónap elé néztek. Fejezd ki a vágyaidat, szükségleteidet, és beszélj nyíltan Mr. Biggel, aki most rendkívül nyitott a kéréseidre. Közben új dolgokkal kellene kísérleteznetek, amik feldobják a szerelmi életeteket. A szingli Skorpiók se aggódjanak: várnak rájuk romantikázási lehetőségek!  

Nyilas 

A kapcsolatban a közös célokra fogsz koncentrálni. A jövő közös tervezése megerősíti a köteléket köztetek. Engedd meg magatoknak a spontán romantikus pillanatokat is, amik frissességet visznek a szerelmi életetekbe. A szingli Nyilasoknak is több váratlan, de meghitt, valamint érzéki élményben lesz részük.

Bak

A megértés és a türelem kulcsfontosságú lesz a harmonikus kapcsolat fenntartásában. A kommunikáció segít megoldani a problémákat és a félreértéseket. Próbáld megérteni a szerelmed nézőpontját, és dolgozzatok együtt a megoldásokon. Az egyedülálló Bakoknak egy hosszú távú és stabil kapcsolat lehetőségét jósolják a csillagok. 

Vízöntő

A társasági események segítenek megerősíteni a köztetek lévő köteléket a pasiddal. A közös kirándulások és tevékenységek frissességet hoznak a kapcsolatba. Légy spontán és nyitott az új élményekre. A szingli Vízöntők pedig váratlanul rábukkanhatnak a lelki társukra, akivel igazán érezni fogják a szoros érzelmi kötődést. 

Halak

Mélyebbre fogsz ásni a szerelmi életedben, miközben rengeteget agyalsz a közös jövőtökön. Álmaid és céljaid megosztása megerősíti a köztetek lévő köteléket. Hagyd, hogy az érzelmeid eluralkodjanak, és a szíved irányítsa a tetteidet. A szingli Halak beleszerethet valakibe, akivel mély lelki kapcsolatban áll. 

Via