A napi horoszkóp szerint a csillagjegyek már korán reggel motiváltan és céltudatosan ébrednek.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS   

Fogd a fürdőruhádat és a szemüvegedet, kedves Kos, hiszen ma belépünk a Rákszezonba, és hivatalosan is kezdődik a nyár! Elfog az öngondoskodás iránti vágy és hogy átadd magadat az édes semmittevésnek. Ugyanakkor, ma olyan lehetőségek adódhatnak, amelyek révén elérhető közelségbe kerülnek az álmaid.

BIKA

Varázslatos helynek látod ma a világot!  Csodás hangulatban leszel egész nap és ez megnöveli a személyes bájodat. Ám nem a pasikon, sokkal inkább a fejlődésen jár az eszed, és hogy változásokat idézz elő az életedben. Fontolóra veszed a továbbtanulás vagy egy tanfolyam elvégzésének lehetőségét.

IKREK

A csillagok azt üzenik: lassíts le! Ez most egy terápiás időszak kezdete, mikor önmagadat illene az első helyre tenni, és jelentős mennyiségű öngondoskodást vinni a napjaidba. Igaz, délután felpörög a társasági életed és a figyelem középpontjába kerülsz. Csak próbálj meg nem belekeveredni semmiféle drámába vagy rosszindulatú pletykába, mivel visszaüthet.

RÁK

Ez a te napod Rák, hiszen kezdetét vette a szezonod! Érzed is, hogy tele vagy energiával, sugárzó vonzerővel, és hirtelen ma mindenki felfigyel rád. Kapaszkodj meg, mert a csillagok ontják magukból az áldást, ami által könnyebben valósíthatod meg vágyaidat vagy éppen hódíthatod meg a kiszemeltedet.

OROSZLÁN

Érzelmesebbnek és visszafogottabbnak fogod érezni a mai viselkedésedet. Ma inkább csendes, befeléfordulós napod lesz, hogy feldolgozhasd az érzelmeidet és helyrebillenthesd az életedet a saját szezonozod előtt. Csodákat tehet veled, ha hajlandó vagy kiönteni a szívedet a legközelebbi barátodnak!

SZŰZ

Meglehetősen zsúfolt nap elé nézel, egy percig sem fogsz unatkozni. Munka után a baráti vagy közösségi programok teljesen lefoglalnak, de ez mostanában gyakran lesz így. Ám nem árt ha tudod, a csillagok egy támogató személyt küldenek neked, akivel szövetségre lépve könnyen elérheted a céljaidat.

MÉRLEG

Hirtelen vágyni kezdesz az előléptetésre, a szakmai sikerre. Ez nagyon jó Mérleg, már csak tenned is kell érte! Ahogy azért is, hogy a melóhelyen felmerülő problémákat ne kiabálással meg sárdobálással oldjátok meg. Délutánra így is, úgyis minden gondod-bajod elszáll, ugyanis a szerelmeddel felhőtlen perceket töltötök el.

SKORPIÓ

Készülj fel, mert ma a világ varázslattal, a szinkronicitásokkal kezd bombázni, és azzal az érzéssel, hogy valami nagyobb részese vagy Skorpió. Jeleket kapsz, teljesülnek a titkos vágyaid, határtalan bölcsességre tehetsz szert, és természetfeletti élményekben lehet részed. Ez azért királyul hangzik, nem?

NYILAS

Meglepően motiváltan ébredsz ma. Olyan energia önt el, amely arra bíztat: aknázd ki a képességeidet, főleg, ha szeretnél pozitív változásokat elérni az életben. Délután viszont borulhat a jó hangulatod, ugyanis vágy ébred benned, hogy páros lábbal szállj bele egy vitába, mikor épp az ellenkezőjét kellene tenned!

BAK

Mint akit megérintett a szerelem szele, szingliként könnyed flörtölésekbe kezdesz, miközben aktívan keresed a másik feledet. A párban élők pedig hirtelen komoly kapcsolatra vágynak, és ezt a szerelmük tudtára is adják. Az egész napod igazán idilli lesz, nincs más dolgod, mint élvezni a szeretetteljes légkört, amely körbevesz.

VÍZÖNTŐ

Egy belső hang azt súgja: ideje életmódot váltani! Ennek eredményeként kitakarítod otthonodból az egészségtelen ételeket, és egészséges táplálékokkal töltöd meg a frigót meg a spájzot. Szentül megfogadod, hogy vége a gyorséttermezésnek és még edzeni is nekiállsz. Ez mind nagyon szép, de ne légy túl szigorú magaddal!

HALAk

Készülj fel a virágzásra édes Halak! Ügyelj arra, hogy ápold a legfontosabb kapcsolataidat és kedvelt szabadidős tevékenységeidet, mert ezek most óriási örömet hozhatnak neked. Sőt, a művészlelkűek kiugró sikerrel is számolhatnak. Megnyílik ma a jegy szülöttjei előtt a bőség kapuja, és a tehetségüket pénzre válthatják

Szörfözz tovább az oldalon:

3 kapcsolatfüggő csillagjegy, aki képtelen pasi nélkül meglenni

A 3 legszerencsésebb csillagjegy

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát