Nemcsak a horoszkópod alapján kaphatsz képet a személyiségedről, a kapcsolataidról, vagy arról, hogy mi motivál és milyen lehetőségeid vannak. Már maga a születési hónapod is beszédes, amely szintén beavathat téged ezekbe a titokba, illetve bárki máséba is! Görgess a hónaphoz, amire leginkább kíváncsi vagy, és tudj meg többet önmagadról, a pasidról vagy éppen a tesódról!

Január

Ha az év első hónapjában születtél, akkor az elveid határoznak meg. Fontosak számodra a hagyományos, családi értékek. Habozás nélkül kimondod a véleményedet, és nem számít, mások mit gondolnak rólad. Remek vezetői képességekkel bírsz, amit szívesen kihasználsz, ugyanis rendkívül fontos számodra a siker. Kitartó, ambiciózus alkat vagy.

Február

Hihetetlenül fontosak számodra a kapcsolataid, és az egyik fő tulajdonságod az empátiád. Felettébb hűséges vagy azokhoz, akik fontosak neked. Gondoskodó szíved van, és ez nagyszerű szülővé tesz. Ugyanakkor egy szabad, bohém teremtés is rejlik benned, aki nem szereti, ha mások megmondják neki, mit csináljon. Szeretsz utazni és új kalandokba keveredni.

Március

Márciusi születésűként igazán szerencsésen érkeztél erre a világra, mivel minden lehetőséged adott ahhoz, hogy sok pénzt keress, de gyorsan el is veszítheted, ha nem vagy elég óvatos! Rendkívüli kreativitással és fantáziával lettél megáldva, amihez visszafogottság társul. Érzelmeidet gyakran a művészet segítségével fejezed ki. Kedves, gyengéd és együttérző ember vagy, aki jobb szereti a csendet és a magányt.

Április

Aktív, határozott és dinamikus egyéniségnek születtél, de hajlamos lehetsz elhamarkodott döntéseket hozni. Az emberek szeretik barátságos, gondoskodó, diplomatikus, nagylelkű természetedet. Ugyanakkor van egy kalandos, szenvedélyes oldalad is. Kimondottan karizmatikus személyiség vagy, aki könnyűszerrel befolyásol másokat, és például motiválja őket céljaik eléréséhez.

Május

A májusban született emberek gyakran tehetséges zenészek, színészek, írók vagy művészek. Te melyik közé tartozol? Társadalmilag aktív emberként bárhol képes vagy új barátságokat kötni. Sokszor változtatod a véleményedet, és a vágyaidat, sok minden érdekel, de igaz, hogy törvény-, és házasságtisztelő ember lévén fontosak neked a hagyományok.

Június

Ha júniusban születtél, messze földön híres vagy humorodról, pedig jobb szeretsz hallgatni, semmint beszélni. Ehhez pedig nagyfokú érzékenység társul, ami miatt könnyen megsérülsz. Az is igaz, hogy nagyon szeretetreméltó, romantikus egyén vagy, viszont könnyen elkap a féltékenység. Előrelátó, kreatív természet él benned, így mindig sikerül izgalmas lehetőségeket teremteni magadnak.

Július

Az első és legfontosabb számodra a családod, mindent megteszel a boldogságukért, és a védelmükért. Igazi különc, színes egyéniség vagy, könnyen meglepsz másokat. Egy életvidám, mindenkivel barátságos, kalandos jellemként láttad meg a napvilágot. Viszont van egy temperamentumos, cinikus és szarkasztikus oldalad, amit sokan nehezen kezelnek.

Augusztus

Augusztusban születettként tiéd a munka hőse cím. Ezért sem szokott anyagi problémád lenni, hiszen szorgalmas természetednél fogva rengeteg pénzt keresel. Nagyon jószívű, és segítőkész vagy, és a család az első életedben. Inspiráló egyének számítasz, aki általában filantróp, spirituális beállítottságú. De az is jellemző rád, hogy hirtelen haragú, túl büszke és féltékeny tudsz lenni.

Szeptember

Igazán sokoldalú vagy: intelligens, spirituális és melankolikus. Ehhez hozzájön az is, hogy rendszerető ember hírében állsz, és mindig remekelsz abban, amibe szívvel-lélekkel beleállsz. Ez a magabiztosságodnak és csodálatraméltó kitartásodnak is köszönhető. Elenben hajlamos vagy túlzottan kritikusnak lenni másokkal, és önmagaddal egyaránt.

Október

Igazán szerencsésnek mondhatod magad októberi születésűként, ugyanis mindig eléred, amit szeretnél. Nem csak arról van szó, hogy nehéz veled vitatkozni, könyörtelen harcos tudsz lenni, és ha felbosszantanak, még bosszút is állsz, hanem annyira céltudatos és kitartó jellem vagy. Bátor, bevállalós egyéniségnek születtél. Mindennek a tetejében művészet és az irodalom szerelmese vagy.

November

Amennyiben az év utolsó előtti hónapjában születtél, életvidám év végtelenül optimista vagy. Olyan csodás tulajdonságokkal rendelkezel, mint a nagylelkűség, lendületesség és bátorság. Ezzel a bátorsággal veted bele magadat az élet habzsolásába. Viszont nehezen uralkodsz az érzelmeid felett és van egy rettentően érzékeny oldalad. Ennek ellenére kiváló tanár lehetsz mások számára.

December

Szerencsés alkatnak mondhatod magad, mert a legnagyobb eséllyel leled meg a tökéletes partnert, illetve állást, és teremted meg életedben a jólét feltételeit. A szeretteidért akárt tűzbe is tennéd a kezedet, hiszen maximálisan elkötelezett vagy az irányukba. A mindennapokban magabiztos, gyakorlatias, kockáztatásra hajlamos személyiség vagy, aki nem szívleli a szabályokat.

Via

Ezeket olvastad már?

Nézz a tenyeredre: a szívvonalad árulkodik a szerelmi életedről

Ez a 3 csillagjegy a legjobb barát

Ha igaz rátok ez a 6 jel, karmikus barátság van köztetek