Ma olyasmit is bevállalhat a csillagjegyek többsége a napi horoszkóp szerint, ami tőlük a legkevésbé sem megszokott.  Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS   

Ma nincs olyan, hogy később. Azonnali sikert akarsz, és semmi más nem fog érdekelni. Mások rettegve fognak figyelni, talán azért, mert rádöbbennek a zsenialitásodra, vagy amiatt, mert arra számítanak, valami epikus katasztrófa lesz a vége azoknak a hajmeresztő tetteknek, amiket véghez viszel. Légy óvatos: a tűzzel játszol!

BIKA

Tele vagy energiával, habár mostanában mozgalmas napjaid voltak. Talán emiatt is, de egy kis nyugalomra, magányra vágysz. Jól tennéd, ha megosztanád a vágyadat a környezeteddel Bika, akkor nem járnak majd a nyakadra, és nem fogod azt érezni nap végén: neked még ennyi sem jár.

IKREK

A legokosabb dolog, amit tehetsz, ha hangot adsz a vágyaidnak. Figyeld meg, mindenütt jól fogsz járni vele, mert a környezeted nyitott arra, hogy figyelembe vegye vagy akár maradéktalanul teljesítse. Ha a melóban lehetőséged van fejlődni: ragadd meg, mert hosszú távon az előnyödre fog válni!

RÁK

Ma olyan éles lesz a nyelved, mint egy kard, és villámgyorsan megsérthetsz másokat, amelyekből komoly gondjaid származhatnak. Légy tisztában a következményekkel, ugyanis utána el kell viselned kollégáid, barátaid vagy éppenséggel a pasid haragját és sértettségét. Ha elindítod ezt a lavinát, nem fogod tudni megállítani!

OROSZLÁN

Továbbra is a lelki életed áll a középpontban, és ma fontolóra veszed, hogy elmész egy terápiára, de legalábbis segítséget kérsz a fejlődésedhez és lelki sérüléseid megszüntetéséhez. Érdemes lehet ezt felvetni egy barátodnak, ugyanis valamiképp a segítségedre lehet. Közben pedig ugyanúgy engedheted, hogy a kalandvágyad vezéreljen.

SZŰZ

Robbanásveszélyes állapotban érzed magad, és szeretnéd mielőbb kiengedni a gőzt. Viszont tőled nem a megszokott módon akarod tenni: el akarsz követni valami spontán őrültséget. Hidd el, lehet mégis jobb lenne edzőterembe menned vagy futni egyet, mivel ezeket kevésbé bánhatod meg.

MÉRLEG

Ez a nap arról szól, hogy elhagyod a meleg, biztonságos gubódat és kirepülsz a nagyvilágba, megmutatva azt, milyen csodálatos lény vagy. Elragadnak az érzések, úgy érzed, bármit megtehetsz. Ma egyesekkel új szintre emelheted a kapcsolatodat, leginkább a pasiddal, akit meglephet az új, magabiztos kisugárzásod.

SKORPIÓ

Bármit is csinálsz ma, ne légy primadonna! Természetesen lényegesek a saját kívánságaid, szükségleteid és perspektívád, de másoké is ugyanolyan fontos. Nem leszel túlságosan népszerű, ha megfeledkezel a környezetedről. Az alázatos és együttérző oldalad viszont tiszteletet válthat ki másokból!

NYILAS

Oszd meg terveidet a környezeteddel Nyilas! Hidd el, épp a legváratlanabb helyen találhatsz olyanokat, akik szívesen támogatnának. Addig is, ne vágj még bele semmi újba – legalábbis a mai napon -, hanem előbb fejezd be a félbemaradt ügyeidet, különben sosem jutsz egyről a kettőre!

BAK

Hahó, Bak! Légy óvatos, mert a túlzott önbizalom indokolatlan kockázatvállaláshoz vezethet. Tedd fel magadnak a kérdést: biztos ezt akarom? Ahelyett, hogy megkockáztatnád a dicsőség fényében sütkérezést, nem lenne jobb egy csendes, szerény nap? Így biztosan számíthatnál a környezeted támogatására is.

VÍZÖNTŐ

Tele vagy ma reménnyel és tetterővel. Felkészültél arra, hogy spirituális utazásra menj abban a reményben: mire visszatérsz, egy teljesen más ember lesz belőled.  Nagy szükségét érzed most a lelki megújulásnak, és kész vagy követni az univerzum útmutatását. Jó utat az El Caminóhoz!

HALAK

Egy kissé zárkózott lehetsz a nap folyamán Halak. Szeretnéd a legnagyobb békességben átgondolni az igényeidet, vágyaidat. Viszont az este jó alkalmat kínál ahhoz, hogy javíthass a szeretteiddel való kapcsolatodon, különösen a pasiddal, akivel ma igazán forró estét tölthetsz el, szóval elő a legszexibb fehérneműddel! 

Ne siess, inkább olvasd el ezeket is:

Csillagjegyek, akik ki nem állhatják egymást

A 3 legintelligensebb csillagjegy

A 3 legbevállalósabb csillagjegy az ágyban