A napi horoszkóp szerint fontos döntéseket hoznak a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Mindig tisztán látod egy adott helyzet mindkét oldalát, Kos. Ma a múlt fényében ítélheted meg a lehetséges jövőbeli tetteidet. Ezért a mai napon megfontolhatod egy kapcsolat megszüntetését vagy új kötelék kialakítását. 

Bika

Valaki, akit régóta ismersz, eltűnhet az életedből. Emiatt zavartnak érezheted magad. A jó hír viszont az, hogy ma átléped a korlátaidat, és nagy dolgokat érhetsz el. 

Ikrek

Bár a kommunikáció az egyik erősséged, ma mégis nehéznek találhatod, Ikrek. Valahogy nem esik jól mások őszintesége, pedig épp erre van szükséged. Ha támadásként fogod fel, amit hallasz, abból veszekedés lesz.

Rák

A stresszhez kapcsolódó egészségügyi panaszok arra kényszeríthetnek, hogy átértékeld a jelenlegi helyzetedet, különösen a melót. Talán éppen itt az ideje új után nézni!  

Oroszlán

A belső gyermeked ma felszínre kerül. Az elmúlt napok családias, meghitt légköre előhívja a gyermeki oldaladat, és újra elmerülhetsz azokban a szórakozási formákban, amiket régen nagyon élveztél. 

Szűz

A kapcsolatok újratárgyalása ma szomorúságot okozhat. Előfordulhat, hogy az egyik javítása nem fog működni. Még mindig nem tudtad túltenni magadat a múltbeli sérelmeken és ez szakítást eredményezhet. 

Mérleg

A jelenlegi körülmények arra kényszeríthetnek Mérleg, hogy átértékeld az aktuális munkádat vagy életmódodat. Viszont egy tesóval vagy szomszéddal való kapcsolatod helyreállhat.  

Skorpió

A mai nap az újraértékelésről szól. Felmerülhetnek a régi álmaid vagy ambícióid, amiket esetleg elengedtél. Talán ezzel kapcsolatosan vagy sem, de úgy döntesz, hogy olyan emberektől kérsz néhány szívességet, akikről rég nem hallottál. 

Nyilas

A gyermekkor boldog és fájdalmas emlékei juthatnak ma eszedbe, és megértheted, hogyan befolyásolják a jelenlegi helyzetedet. A váratlan felismerések új perspektívát hozhatnak a jelenedbe és a jövődbe.  

Bak

Bár lehet, hogy jól érzed magad most, de félreérthetetlen jelet kaphatsz: itt az ideje a változásnak. Ez magában foglalhat egy másik melót, ami lehetővé teszi, hogy kihasználhasd azokat a készségeket és tehetségeket, amik eddig parlagon hevertek.  

Vízöntő

A hirtelen jövő pénzügyi siker felfordulást idézhet elő az életedben. Igyekezz nem elverni egyből a plusz pénzt, ami az öledbe pottyan, és fontold meg a dédelgetett régi álmaid követését, amiket esetleg elengedtél. 

Halak

Életed nagy részét mások szolgálatával töltöd. Most újraértékelheted a velük szembeni „kötelességedet”. Lehet, hogy valaki tisztességtelenül kihasználja jó természetedet, és ez elindít benned egy folyamatot.