Nem tudod meghozni a döntést, hogy külön utakon folytassátok a pasiddal? Úgy érzed, ezek az okok még nem elegek ahhoz, hogy szakítsatok? Eláruljuk, melyek azok a jelek, amelyeket komolyan kell venni, és amelyeknél érdemes megfontolni, van-e értelme a kapcsolatnak.

Agresszivitás

Ha pasid agresszív, és a konfliktusokat rendre ezzel próbálja megoldani, az nagyon nem oké. Akár szavakkal, akár tettekkel, akár fizikailag ejt rajtad sebeket ez semmilyen formában nem oké.

Életcélok

Egy bizonyos ideig működhet egy olyan párkapcsolat, ahol a felek teljesen mást várnak az élettől. Ám a legtöbb esetben csak idő kérdése, hogy a lufi kipukkadjon, és az eltérő életcélok tönkretegyék a szerelmet. Jobb már most felmérni, össze tudjátok-e egyeztetni a jövőtöket, hajlandóak vagytok-e áldozatokat hozni. Ha nem, lépjetek tovább.

Nem számítasz

Úgy érzed, hogy a partnered egyáltalán nem becsül meg? Állandóan megígér valamit és nem tartja be? Viccet csinál az érzéseidből, kigúnyol, ha valami fáj? A te véleményed egyáltalán nem számít? Nem kérdés, ne időzz tovább egy ilyen kapcsolatban, csak egy megoldás van, hogy továbblépsz.