Szombaton ismét parkettre léptek a párok, és harmadjára táncolhattak a Dancing with the Starsban. Az este különleges tematikát kapott, a sztárok a produkciókkal számukra fontos üzenetet szerettek volna átadni. Radics Gigi azoknak üzent, akiket szerelmi csalódás ért.  

Radics Gigi először beszélt a szakításról 

Négy év után, nyáron szakított Radics Gigi a párjával. Az énekesnő akkor szűkszavúan nyilatkozott, elárulta, hogy a kislányukat közösen szeretnék nevelni, de bővebb információt nem osztott meg. Szombaton, a Dancing with the Stars legújabb adásában a produkcióját azoknak küldte, akiket szerelmi csalódás ért.

Radics Gigi és Baranya Dávid bécsi keringővel léptek a parkettre, és Gigi új dalára táncoltak. Elárulta, hogy nem volt könnyű számára az elmúlt hét, ezt pedig nehezítette az is, hogy vannak magánéleti gondjai. 

Még tart nálam a gyászidőszak, de úgy érzem, itt kitáncolhattam magamból a nehézségeimet, és ez segített abban, hogy fel tudjam dolgozni a körülöttem történteket. Hálás vagyok, hogy itt lehetek, felszabadító érzést ad számomra.

Az énekesnő a műsorban azt is megosztotta, hogy nem volt könnyű döntés a szakítás, de úgy érzi, hogy ezt kellett tennie. Nem zárkózik el a szerelemtől, ha majd jön egy olyan férfi, akkor újra készen áll arra, hogy szeressen. 

Bátorság kell ahhoz, hogy kilépjünk egy olyan helyzetből, amiben már nem érezzük jól magunkat. Nyilván ezek után senki nem nyitott azonnal egy új szerelemre, jelenleg én is így vagyok. Azt viszont nagyon remélem, hogy ha majd újra készen áll a szívem, akkor egy olyan férfi fog rajta bekopogtatni, aki igazi társ lesz a számomra.