A stressz mindenki életében jelen van, hiszen a mindennapok során a legtöbb ember kerül olyan szituba, ami jobban felidegesíti, mint kellene. Ha szeretnéd kideríteni, hogy a valóságban hogyan bírod a nyomást, illetve azt, ha stressz alatt kell teljesítened, akkor pillanatok alatt megtudhatod. 

Jól kezeled a stresszt? Most kiderül! 

A személyiségteszt igazán egyszerű, nem kell mást tenned, mint ránézni a képre, és megjegyezni az első dolgot, ami megragadja a figyelmed. Ha készen vagy, akkor olvass tovább, és máris eláruljuk, hogy mi jellemez téged a legjobban, ha stresszről van szó. 

Fotó: valleyislelighting.net

Madártoll

Azok, akik először a tollat vették észre, energikusak és pozitívak. Mindig ők vannak a középpontban, és igazi társasági embernek számítanak, mondhatni ők a buli lelke. Amikor nyomással szembesülnek, legtöbbször továbbra is lelkesek, megoldásokat keresnek, ahelyett, hogy megtorpannának.

Ezek az emberek gyakran vállalnak vezetői szerepet, mivel természetüknél fogva jók mások motiválásában. Kiváló problémamegoldók, és gyakran játékként fogják fel a problémák megoldását.

Virágok

Azok, akik először a virágokat látták meg, nyugodtak, kiegyensúlyozottak. A nyomás nem riasztja el őket túlságosan, hiszen a legnehezebb helyzetekben is megőrzik belső békéjüket.

Erős intuícióval rendelkeznek, amely irányítja őket, és segíti őket a gyors döntések meghozatalában. Ezek az emberek gyakran pozitív életszemlélettel rendelkeznek, és a legrosszabb helyzetekben is megpróbálják megtalálni a jót. Ám időként ez nem megy nekik olyannyira könnyen, hajlamosak kétségbe esni, ilyenkor szükségük van valamire, amire támaszkodhatnak. 


Via