A napi horoszkóp szerint új barátságok köttetnek ma, és brutál felerősödnek a megérzések. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Új románc vagy barátság alakulhat ki valakivel, aki nagyon kreatív és osztja a spirituális meggyőződésedet. Ez egy nagyon pozitív fejlemény, kedves Kos. Csak ne idealizáld őt túl!

Bika

Ma fokozódnak a pszichikai adottságaid, Bika. Valószínűleg akkor veszed észre először, amikor olvasol a családtagok elméjében, vagy megérzed azt, amit ők éreznek. Hozd ki a legtöbbet ebből a képességből.

Ikrek

Valaki, aki a közeledben él, de korábban alig beszéltetek, hirtelen csevegni kezdhet veled, aminek eredménye egy új barátság lehet. Elgondolkodhatsz azon, hogy miért nem beszéltetek korábban, pedig annyi közös van bennetek!

Rák

El kell végezned néhány kötelező feladatot, amihez semmi kedved. Viszont talán épp ennek köszönhetően ismerkedhetsz meg pár új emberrel, akikkel baráti viszony alakul ki köztetek.

Oroszlán

Van valaki, aki távol él tőled, és ma erőteljes késztetést érezhetsz arra, hogy kapcsolatba lépj vele. Ez jó ötlet, Oroszlán, mivel az illető épp egy nagyon komoly pozitív átalakulást tapasztal, és alig várja, hogy megossza veled a hírt.

Szűz

A megérzéseid érdekes lehetőségeket javasolnak, amiket érdemes lehet fontolóra venned, ugyanis a segítségükkel akár pénzhez juthatsz. Gondold át az előnyeit-hátrányait, és ha úgy látod: tedd próbára a szerencsédet.

Mérleg

Olyan eseményeken fordulhatsz meg, ahol új barátokra lelhetsz, ráadásul mindegyikük olyan területek szakértői, amik felkeltik az érdeklődésedet, vagy régóta szeretnél bennük magad is elmélyülni.

Skorpió

Ma próbálod melegen és szorosan tartani a meglévő kapcsolataidat. Igyekszel elmélyíteni a köztetek lévő köteléket a barátaiddal, a rokonaiddal, és persze a szerelmeddel. Jól teszed, mert kifizetődőnek fogod találni az erőfeszítéseidet!

Nyilas

Erőteljesek lesznek ma az intuícióid, és a spirituális meglátásaid. Szinte mindenki nyitott könyv lesz a környezetedben, különösen a családtagok és a barátaid, és így sokkal jobban megértheted őket.

Bak

Talán volt vagy lesz néhány forró álmod valakiről, akit régóta nem láttál, és elgondolkodhatsz azon, mit csinál ez a személy most. Felébresztheti benned a vágyat, hogy újra kapcsolatba kerülj vele.

Vízöntő

A mai napon elsősorban spirituális vagy humanitárius kérdésekkel foglalkozol, főleg azért, mert szeretnél mások segítségére lenni. Közben pedig akár új barátokra is szert tehetsz, és izgalmas eszmecseréket folytathatsz.

Halak

Ez az a nap, amire vártál, Halak! Végre jó híreket kapsz a pénzügyeiddel kapcsolatban, ami segíthet megoldani az anyagi problémáidat. Ráadásul ma izgalmas embereket vonzhatsz be, akik ugyancsak a segítségedre lehetnek.