A napi horoszkóp szerint ma túlterheltek és stresszesek lehetnek a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az elméd ma olyan, mint egy szivacs, Kos, mindenféle információt szívesen befogad. Csak arra ügyelj, hogy az általad felvett infók pontosak legyenek. Nagy a valószínűsége annak, hogy a lenyűgöző hírek, amiket hallasz, többnyire fantázia és fikció keveréke.

Bika 

Ha nem vagy óvatos, nagy a valószínűsége annak, hogy ma túlzásba viszed a dolgokat, Bika. A feszültség miatt hajlamos lehetsz a túlevésre, a túlzott alkoholfogyasztásra vagy esetleg a meggondolatlan költekezésre.

Ikrek 

Túl szigorú vagy magaddal, Ikrek. Ha az elmúlt néhány napban a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezted, nincs értelme tovább görcsölni rajtuk. Amíg a tőled telhető legjobbat megtetted, nem érdemes emészteni magad!

Rák 

Ma különösen intuitív vagy, Rák. Ha ez egy meglehetősen új élmény számodra, tanácstalan lehetsz, hogyan hozd ki a legtöbbet ebből a képességből. Mindenesetre ennek köszönhetően szinte képes leszel olvasni a gondolataiban.

Oroszlán  

A mai planetáris előrejelzések azt mutatják: ez a mai valószínűleg a túlzás napja lesz, Oroszlán. Ügyelj arra, hogy ne fogyassz túl sok ételt és italt. Lehet, hogy ezzel a viselkedéssel csupán a stresszt akarod mérsékelni, de nem jelent hosszú távú megoldást.

Szűz 

A munkahelyeden különös helyzet adódhat, és ha nem vigyázol, elveszítheted a hidegvéredet. Rájöhetsz egy kollégád csalására, de legalábbis valamilyen turpisságra bukkanhatsz. Nagyon megfontoltan kezeld a dolgod!

Mérleg 

Ez a belső zűrzavar napja lehet, Mérleg. Át kell gondolnod néhány alapvető dolgot, mert már nem vagy biztos abban, hogy azoknak továbbra is helyük van az életedben. Nyilvánvaló, hogy ehhez némi lélekkutatásra van szükség.

Skorpió  

Miért nem lépsz néhány lépést hátra, és próbálod meg tárgyilagosabban szemlélni az életedet? Függetlenül attól, hogy éppen mire gondolsz, csodálatos életed van. Állj meg és gondold át, miért lehetsz hálás.

Nyilas 

Törekedned kell arra, hogy türelmes és toleráns legyél, különösen a melóban, még akkor is, ha esetleg nincs kedved hozzá, Nyilas. Valószínűleg sokszor fogsz mély levegőt venni, mivel a projektek megvalósulása késik, és a találkozók meg elhúzódnak.

Bak 

A mai nap lehetőséget ad arra, hogy újragondold azt, mi az igazán fontos. Fontold meg a testmozgást az egészséged javításának és stressz-szinted kezelésének egyik módjaként. Hamar tapasztalni fogod a jótékony hatásait!

Vízöntő  

Szereted, ha szükség van rád, Vízöntő, de ma azt mondhatod: „Elég!" Annyira sokat adtál magadból olyan régóta, hogy a barátaid és szeretteid hajlamosak arra, hogy a nagyságodat jognak tekintsék, semmint kiváltságnak. Emlékeztesd őket a hibájukra.

Halak 

Túlterhelt lehetsz ma, Halak, mivel több telefonhívást és e-mailt kapsz, mint amennyit meg tudsz válaszolni és közben ott vannak a napi feladataid. Légy tisztában a prioritásokkal, és tartsd be azokat!