A napi horoszkóp szerint ma készen állnak a zodiákus tagjai egy nagy lépés megtételére! Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Pályaváltáson vagy a világ másik felére való utazáson gondolkodsz, Kos? Vagy csak szeretnél valahol elbújni és egyedül lenni? A munkahelyi incidensek sorozata valószínűleg a legfurcsább ötleteket hozza a felszínre.

Bika

Valószínűleg ma kissé idegesítőnek fogod találni az embereket, Bika. Ráadásul még meg is kérhetnek arra, hogy segíts eldönteni egy vitát vagy megoldani egy feszült helyzetet, de légy óvatos! 

Ikrek

Ma egész nap konfliktusokra és félreértésekre számíthatsz. Ez azonban ideális alkalom arra, hogy beszélj mindenről, ami zavar! Ne szégyelld, ha valamivel problémád van. Ha nem teszed szóvá, Ikrek, valószínűleg később meglepetésszerű támadás érhet. 

Rák

Emlékezetes találkozásokra számíthatsz. Eleinte óvatos leszel, talán kissé ellenséges is mindenkivel szemben, akivel a sors összehoz. Aztán hirtelen rájössz, hogy milyen különleges emberekkel van dolgod. Végül egy fantasztikus barátra tehetsz szert.

Oroszlán

Ez az ideális nap arra, hogy egyszer s mindenkorra megválaszold azokat a kérdéseket, amik az elmúlt három hétben jártak a fejedben. Ha pedig aggódsz egy olyan kérdés miatt, amire nem érkezett válasz, akkor engedd el. Nincs rá válasz. 

Szűz

Minden eddiginél jobban úgy fogod érezni, hogy ideje a saját kezedbe venni a dolgokat, és felépíteni a vágyott jövőt. Eleged van abból, hogy a reményből élj, és holnapra halaszd boldogságodat. A mai az új életed első napja, Szűz! 

Mérleg

Kezd elúszni egy lehetőség az önbizalomhiányod miatt. Nos, nincs több kifogás! Készen állsz elfogadni vagy sem, előre kell nyomulnod. Az egyetlen dolog, amit kockáztatsz, az a büszkeséged. 

Skorpió

Az elmúlt néhány hét lehetővé tette számodra, hogy tisztázz bizonyos kérdéseket. Még az is lehet, hogy egy kicsit tisztábban látod a dolgokat a sorsoddal kapcsolatban. A mostani planetáris energia viszont a mélyvízbe dob. Ideje a tettek mezeire lépni, Skorpió.  

Nyilas

Ez az elmúlt három hét megmutatta, mire vagy képes. Valószínűleg sikerek és kudarcok egyaránt értek, de összességében a javulás folyamatos volt, és a mai napig az. Talán észrevetted, hogy valamin javítanod kell, de nincs ebben semmi rossz! 

Bak

Nem mindig kellemes önmagadba nézni Bak, de ez a mai bolygóenergiák fő célja, mert erre van szükség az új kalandok beindításához. Tehát, nézz magadba, és fogadd el, amit találsz. Az biztos, hogy ez nem könnyű gyakorlat, de csodát tesz veled.

Vízöntő

A mai nap nem az elvonulásé, Vízöntő. A planetáris energiák arra kérnek: térj vissza a világba! Az utóbbi időben rettenetesen sokat gondolkodtál az imázsodon és most ki kell próbálnod, hogyan működik az „új és továbbfejlesztett” éned. Kellemes visszajelzésekre és igazán tartós változásokra számíthatsz

Halak

Ha sérelmeid vannak a pasiddal kapcsolatban, Halak, ma van a napja annak, hogy ezeket a tudtádra add. Valójában ezt az életed többi területén is megteheted. Az őszinteséged kifizetődő lesz.