A napi horoszkóp szerint február első napja erőteljes, de robbanékony energiákat is hoz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Vigyázz, Kos, mert ugyan remek nap a mai ahhoz, hogy elérd a célodat, ám a környezeted tele van érzékeny emberekkel és akár észrevétlenül is rátapinthatsz a gyenge pontjukra, amit rosszul fognak viselni.

Bika

Itt az ideje Bika, hogy megmutasd magadat a világnak. Ismertesd a tehetségedet, az igényeidet, különben megint át fognak lépni feletted. Vedd a kezedbe bátran az irányítást!

Ikrek

Adott a lehetőség ahhoz, hogy a stagnáló terveid végre elinduljanak a megvalósulás útján. Viszont ma szükséged lesz arra, hogy megmutasd másoknak, mire vagy képes, mert hajlamosak lehetnek lebecsülni vagy madárnak nézni.

Rák

Tisztában vagy azzal, mi a helyes és a helytelen. Nemhogy szikrázik a levegő közted és srác között, hanem egyenesen tombol a tűz, csakhogy egyikőtök vagy mindketten foglaltak vagytok. Nagy az esélye annak, hogy belemész egy titkos viszonyba.

Oroszlán

Itt az idő, Oroszlán. Ma van a napja annak, amikor be kell rúgni a motort és rápörögni a céljaid megvalósítására. Használd ki, hogy a csillagok hátszelet biztosítanak a sikerhez.

Szűz

Óriási mennyiségű erő áll a rendelkezésedre, Szűz, de bölcsen kell használnod. Arra is ügyelj, hogy ma különösen mély benyomást tehetsz az emberekre, ezért gondolkozz, mielőtt cselekszel.

Mérleg

Nagy konfliktus alakulhat ki az életedben, amiben tehetetlennek érzed magad. Olyan érzés lehet, mintha háború dúlna körülötted, és csak azt szeretnéd, hogy megszűnjön. Akár szeretnél, akár nem, részt kell venned a csatában.

Skorpió

Hatalmas erő dolgozik benned, Skorpió, így képes vagy pozitív eredményeket produkálni. Még saját magadat is ámulatba ejtheted. De a legjobb az, hogy az erőfeszítéseid új ajtókat nyitnak meg előtted.

Nyilas

Az emberek ma különösen érzéketlennek tűnnek az érzéseid iránt, de próbálj meg nem összetűzésbe keveredni velük. Hirtelen késztetést érezhetsz arra, hogy fizikailag cselekedj, de ahelyett, hogy repülne, ami a kezed ügyébe kerül, inkább menj és fuss egyet!

Bak

Óriási mennyiségű erő áll a rendelkezésedre, ezért használd azt okosan. Nagyon sok mindent elérhetsz, és rendkívül pozitív változásokat hajthatsz végre az életedben.

Vízöntő

Valaki ma a legkevésbé sem akar együttműködő lenni. Persze, fogadd el a véleményét, de nem kell mindent ráhagynod, különösen, ha durva veled. Ne hagyd, hogy az illető a lábtörlőjeként bánjon veled!

Halak

Nagyon jó hírekkel jelentkezhet a pasid. Meglehet, hogy megemelték a fizuját, esetleg egy csinos kis bónuszhoz jutott. Ne aggódj Halak, neked is lesz ma részed sikerben, szóval lesz mit megünnepelnetek!