A csillagjegyek képesek akár teljesen kivetőzni magukból, ha szerelembe esnek. Most összeszedtük, hogy az egyes zodiákusok, hogyan is viselkednek, amikor találkoznak a nagy Ő-vel. Rád igazad a leírtak? 

Kos 

A Kos bájos, de beképzelt lesz, ha szerelemről van szó. Meggyőződése, hogy neki aztán minden jár, a párjának pedig a tenyerén kell hordoznia őt. Sokszor irreális elvárásokat támaszt a partnere irányába, ami aztán konfliktushoz vezethet, mert szegény pasi nem biztos, hogy mindig képes megugrani azt, amit a Kos elképzelt. Érdemes lehet egy kicsit visszavenned a tempóból, nyilván a romantikus gesztusok jól esnek mindenkinek, de azért a toronyórát lánccal ne várd már az első randin. 

Bika 

A Bika a komfortzónájában érzi magát a legjobban, szóval, amikor szerelmes, akkor sem lehet tőle azt várni, hogy akkor most hegyet fog mászni, ha eddig nem tette. Nyilván lehet közös programokat szervezni, de érdemes olyanokat választani, ami nem zökkenti ki nagyon a Bikát a megszokott kis életéből, mert akkor nem fogja jól érezni magát. Ha viszont ehhez egy srác tud alkalmazkodni, hovatovább esetleg ő is hasonló kaliber, akkor szuperül összhangba kerülhetnek egymással, a szerelmük pedig nagyon tartós és boldog lesz. 

Ikrek 

Az Ikrek alapvetően társasági ember, szóval, amikor szerelmes, akkor is el akar majd járkálni ide-oda, már csak azért is, hogy büszkélkedjen szíve választottjával. Emiatt a párja azt érezheti, hogy ő nem más, mint egy trófea, ez viszont nem igaz, csupán arról van szó, hogy az Ikrek imádja megmutatni a külvilágnak azt, amije van, még akkor is, ha egy srácról van szó. Ezen túlmenően, ha az Ikrek szerelmes, akkor biztos, hogy nagyon sok kérdése lesz, mert őszintén kíváncsi a párjára, akiről mindent szeretne megtudni. 

Rák 

A Rák a szerelemben is biztonságos teret igyekszik teremteni magának és persze a párjának is. Ha szerelmes, akkor rengeteg időt szán a beszélgetésekre, ugyanis számára a legfontosabb az érzelmi kötelékek kialakítása. Érzékeny és nagyon hűséges jegy, aki soha nem akarná megbántani a másikat. Ha szerelmes, akkor extrán előjön belőle a gondoskodó énje, és mindent megtesz a választottjáért. 

Oroszlán 

Ha egy Oroszlán szerelmes, akkor arról az egész világ tudni fog. Jó, persze ez kicsit túlzás, de tény, hogy elképesztően nagy gesztusokkal éli meg a szerelmet, amit nem lehet nem észrevenni. Az Oroszlán élvezi, ha a párja kedvében járhat, de ő is szereti, ha kényeztetik. Az Oroszlán alapvetően is merész és közvetlen, de ha szerelemről van szó, akkor 120 százalékot ad bele. 

Szűz 

Ha egy Szűz szerelmes, akkor a tettek mezejére lép, szavak helyett pedig a cselekedeteivel igyekszik bizonyítani érzelmei valódiságát. Mindent megjegyez, hogy mi a másik kedvenc könyve vagy éppen, hogyan issza a kávét. A szerelmének kinyilatkoztatása a részletekben rejlik, minden apró kedvesség azt mutatja, hogy bizony odavan a társáért. 

Mérleg

A Mérleg számára minden a harmóniáról és az egyensúlyról szó, ez pedig a kapcsolataiban is tükröződik. A szerelemben is az egyenlőségre törekszik, mindeközben szereti a romantikus gesztusokat mind adni, mind pedig kapni. Rengeteg energiát feccöl a szerelembe, mert tudja, hogy egy kapcsolaton bizony dolgozni kell, másként nem működhet hosszú távon. 

Skorpió 

A Skorpió a mindennapok során is elég érzelmes és intuitív, de ha szerelmes, akkor pláne. Nagyra értékeli az érzelmi kötődéseket, fontosak neki a nagy, mély beszélgetések. Ezekben a pillanatokban kizárólag a párjára fókuszál, gyakorlatilag megszűnik számára a külvilág. 

Nyilas 

A Nyilas kalandortársként tekint a partnerére, hiszen számára az egész élet egy hatalmas játék. Neki a szerelem is a közös élményekről szó, éppen ezért a párválasztás során olyan társ után kutat, akivel közösen tudják megélni az élet minden csodás pillanatát. Ha a szerelmes, akkor célja, hogy megossza a másikkal a szenvedélyét, a szabadságát, amiben viszont utálja, ha korlátozzák. 

Bak 

A Bak mindig mindent megtervez, néha még a szerelmet is. Ha úgy érzi, valakivel lehet közös jövője, azonnal agyalni kezd, mert hosszú távon gondolkodik. Ez egyesek számára riasztó lehet, pedig igazából logikus, hiszen ebből látszik, hogy ha szerelmes, akkor nem futó kalandként tekint a partnerére. 

Vízöntő 

A Vízöntő nagyon romantikus típus, ha szerelmes, akkor minden erejével azon van, hogy minél jobban megismerje a másikat. Remek kérdéseket tesz fel, de csodás hallgatóság is, aki nagyra becsüli az egyediséget és a kreatív életszemléletet. 

Halak 

A Halak a szerelemben is álmodozó típus, arra az igazi, minden elsöprő, nagyon romantikus románcra vágyik. Szereti, ha kreatív eszközökkel mutatják ki számára, mennyire fontos, egy szívhez szóló vers vagy dal tutira leveszi a lábáról. 

(via)