A napi horoszkóp szerint ma pattanásig feszül a zodiákus tagjainak idegrendszere. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Lehet, hogy néhány apróbb ügyet kell ma még elintézned Kos, és ezt bosszantónak találhatod, mivel valószínűleg vannak más dolgaid is, amiket szívesebben csinálnál. Kitartás! 

Bika

Ma megtörténik az áttörés a kapcsolatodban egy őszinte beszélgetésnek köszönhetően, ami új ajtókat nyit meg előttetek. Ha eddig nem költöztetek össze, most arra is sor kerülhet.  

Ikrek

Ne várd, hogy a feladatok elvégzése zökkenőmentesen menjen ma, Ikrek. Viszont egy barátod telefonhívása olyan zavarba ejtő hírekkel szolgálhat, amik arra késztethetnek, hogy megoszd őket másokkal.  

Rák

Az a vágy, hogy egyedül legyél ma, valószínűleg összeütközésbe kerül a kötelezettségeiddel. Ha ez nem lenne elég, állandóan hívogatnak, írogatnak, és nem hagynak nyugton. A hétvégén már szerencsésebb leszel! 

Oroszlán

Sajnos ma fény derülhet arra, hogy egy barátod, esetleg a srác, akivel ismerkedtél, visszaélt a bizalmaddal. Érthető, hogy ez megvisel és csalódottá tesz, de egy valamit ne feledj: ne kezdj általánosítgatni, mert nem mindenki ugyanilyen.

Szűz

Úgy érzed, hogy két különböző irányba szakadsz, Szűz. Egy részed elbújna a világ elől, a másik oldalad viszont véghez akar vinni egy nagy dolgot. Bármit is teszel végül, előtte alaposan gondold át a döntésedet.

Mérleg

A pénzzel kapcsolatos nehézségek frusztrálttá tehetnek. A problémák nem eget rengetőek, de kezelni kell őket, és ez sok időt vehet igénybe, amit szívesebben töltenél valami mással. Próbáld megőrizni a hidegvéred, Mérleg.

Skorpió

A pasiddal folytatott vita miatt ma nagyon elkeseredett és kissé lehangolt lehetsz, Skorpió. Töltsd a napot azzal, hogy elfoglalod magad, és dolgozd fel a frusztrációdat. Felejtsd el egy időre a történteket.

Nyilas

Ma reggel úgy ébredhetsz fel, hogy kicsit gyengébbnek érzed magad, és nem tudod, miért. Előfordulhat valamiféle kisebb fizikai probléma. Ez egy kicsit kizökkenthet és stresszessé tehet. Munka után kuckózz be otthon, és lehetőleg pihenj egész hétvégén.

Bak

Előfordulhat, hogy a szokásosnál is ingerültebb leszel a barátok, kollégák, a pasid miatt. Most pillanatok alatt képes vagy felkapni a vizet és összepattanni másokkal. A legjobb lenne, ha megpróbálnál befelé, semmint kifelé fókuszálni.

Vízöntő

A másokkal szembeni kötelezettségek miatt ma a családoddal vagy a pasiddal kellene lenned, de olyan karrierproblémák merülnek fel, ami miután inkább a melóra fókuszálnál. Ez belső konfliktust okozhat, és lehet, hogy nehéz döntést kell hoznod. 

Halak

Meglehetősen nyugtalanító híreket kaphatsz ma, Halak. Valószínűleg elsőre rosszabbnak hangzanak, de elegendőek ahhoz, hogy feszültté tegyenek. Ráadásul lerobban az egyik szeretted és kötelességednek érzed, hogy segíts neki, ami szép dolog, csak ne ess túlzásokba.