A napi horoszkóp szerint legyenek óvatosak a zodiákus tagjai, mert kellemetlenséget okozhat nekik a közvetlen környezetük. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyszerű nap ez a mai, kedves Kos, mert végre valóra válhat a régi nagy álmod. Egészen a semmiből merül fel a különleges lehetőség. De légy óvatos, mert valaki megpróbálhatja elvenni az örömödet.

Bika

Fantasztikusak a megérzéseid Bika, és ki fogod szúrni, amikor a Tinderen vagy a Facebookon csevegve valaki megpróbál téged átverni. Nagyon büszke leszel magadra, amiért megelőzted, hogy összetörjék a szívedet.

Ikrek

Nagyon szereted, ha a dolgok pontosan úgy történnek, ahogy elképzeled és ha kell, szőrszálhasogatóan aprólékos tudsz lenni, de jobb ha tudod: ma ezzel kiidegelheted a környezetedet.

Rák

Minden családnak megvannak a maga gondjai, és mikor összefogsz a sajátoddal, hogy megoldjátok őket, váratlan nézeteltérések vagy hatalmi és irányítási problémák merülnek fel. Előfordulhat, hogy ma nem juttok dűlőre.

Oroszlán

Mostanában sok minden jár a fejedben, és azt érzed, hogy meg kell osztanod őket másokkal. Ám legnagyobb meglepetésedre nem a várt módon fogadják. Ne bánd a dolgot Oroszlán, hiszen azt tetted, amit a szíved diktált!

Szűz

Ma végre valahára megnyílsz mások előtt, és megdöbbenve azt tapasztalod: nem mindenki értékeli. Ne aggódj, megvan a belső erőd ahhoz, hogy bármit kezelj, amivel szembesülsz. És fontos lenne, hogy mindezek ellenére is önmagad maradj, Szűz!

Mérleg

Mindent megteszel azért, hogy mindenkivel jól kijöjj, és ma különösen erős kötelességtudatot érzel, hogy békét köss azokkal, akikkel kicsit is összezörrensz. Nem fáradtál még ebbe bele? Talán ideje lenne végre a saját igényeid szerint alakítani a kapcsolataidat.

Skorpió

Mint az zodiákus egyik legintuitívabb csillagjegye, könnyen átveheted mások negativitását, ami hatással lehet rád. Igyekezz biztonságos határokat felállítani másokkal szemben.

Nyilas

Elméletileg helyesnek és jónak tűnhet kölcsönadni egy barátnak egy kis pénzt, ám a csillagok fokozott óvatosságra intenek ezzel kapcsolatban, mert csekély az esélye annak, hogy egyáltalán vissza tudja adni az illető, legalábbis a megbeszélt időpontra.

Bak

Túl sokat dolgozol, vagy túl keményen. A túlzásba vitt dolgoknak következményei vannak, szóval ne csodálkozz, ha már most tapasztalod a kellemetlen testi és lelki tüneteket. Nem gondolod, hogy ideje lenne változtatni az életmódodon?

Vízöntő

Ha olyan emberek vesznek körbe, akik azt mondják, hülyeség az, amiben hiszel vagy amit el szeretnél érni, tedd fel magadnak a kérdést, lehet-e benne valami, vagy egyszerűen csak le akarnak húzni téged.

Halak

Mindig is rendelkeztél a képességgel, hogy szavak nélkül is kiszúrd azt, ha valakinek gondjai vannak. Ma sincs ez másképp. Éppen ezért ne várj a jeladásra, hanem ajánld fel a segítségedet a barátodnak vagy egy szerettednek.