A napi horoszkóp szerint testi és lelki szinten is ki vannak merülve a zodiákus tagjai, emiatt ma kedvtelenek lehetnek. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Mostanában elég lazának érzed a köteléket közted és Mr. Big között, ami annyira megzavarhat, hogy elkezdesz mindenféle elméletet gyártani. Mielőtt megosztanád vele őket, légy egy kicsit türelmes, mert kiderülhet, hogy valami egészen más miatt lazult meg mostanában a kapcsolatotok.

Bika 

Alapvetően nagyon intuitív vagy Bika, de ma úgy tűnhet, hogy blokkolva van a szuperképességed, így nem marad más, minthogy megpróbálsz a logikádra támaszkodni. Ne aggódj, néhány napon belül újra bekapcsolnak a megérzéseid.

Ikrek

Általában keményen dolgozol, Ikrek, de ma elkaphat a lustaságroham. Valószínűleg nem akarsz mást csinálni, mint feküdni, olvasni vagy tévét nézni. Ez rendben van. Néha erre mindenkinek szüksége van, éppen ezért meg is kellene adnod magadnak!

Rák

A legszívesebben elbújnál a világ elől. Nincs ezzel semmi gond, időnként mindannyian vágyunk egy kis egyedüllétre. Add a szeretteid meg a pasid tudtára, hogy ma magányra vágysz, biztos meg fogják érteni.

Oroszlán

Lehet, hogy egy barát vagy rokon feldob egy utazási lehetőséget, de neked most semmi kedved hozzá. Sőt, valószínűleg a társaságot is mellőznéd. A legjobb, ha nem sieted el a választ és rápihensz, mert holnap másképp láthatod a dolgokat.

Szűz

Komorság telepedhet ma rád, amikor szembesülsz a pénzügyi helyzeteddel, Szűz. Lehet, hogy több fizetni valód is van, és egyelőre nem látod a fényt az alagút végén. Ez csak átmeneti nehézség és hamarosan túl leszel rajta.

Mérleg

A mai napon eléggé kedvtelen vagy, és most inkább hallgatsz, semmint beszélgetsz. Jól is teszed, mert ma egy hihetetlenül meglepő családi történetet oszthat meg veled az egyik rokonod, amitől nyomban el is múlik az apátiád.

Skorpió

Ma hatalmasat csalódhatsz valakiben, akire eddig felnéztél. Előfordulhat, hogy kételkedni kezdesz az ítélőképességedben és azokban a hiedelmekben, amikben eddig vakon hittél. Nyugi, ez normális folyamat és holnapra helyreállhat a lelki békéd.

Nyilas

Meglehet, ma egyik barátod sem lesz elérhető, így nem tudod, mihez kezdj a délutánoddal. Emiatt meglehetősen magányosnak érezheted magad. Ne kezdj el azon agyalni, hogy igazából nem is vagy fontos és senkit sem érdekelsz, inkább találj valami elfoglaltságot!  

Bak

Ma előfordulhat, hogy valamiért otthon kell maradnod, Bak. Talán olyan látogató érkezik hozzád, vagy valaminek a kézbesítésére vársz, ezért kissé ideges lehetsz. Próbáld elfoglalni magadat addig, amíg várakozol!

Vízöntő

Reggel belenézel a tükörbe, és lesokkol az, amit látsz. Keményen dolgozol és stresszes vagy, ezért valószínűleg fáradtnak tűnsz. Ma tényleg igazán megérdemelnél egy kényeztetést és figyeld meg: holnap egy egészen más arc nézne vissza rád!

Halak

Olyan történhet a nap folyamán, ami öntudatlanul valami kellemetlen dologra emlékeztet, és a múltban történt veled, Halak. Lehet, hogy nem is emlékszel rá teljesen, mégis lehúz a dolog.