Hivatalosan is véget ért a végtelennek tűnő január, amit pár jó könyvvel kicsit könnyebb volt átvészelni. Az új hónap új megjelenéseket és pár nagyon izgalmas regényt hozott. Ha még nem tudod, mit olvass ebben a hónapban, máris mutatjuk a kedvenceinket! 

Lynn Painter: Újra meg újra

A BookTok népszerű szerzőjének, Lynn Painternek újabb könyve jelenik meg magyarul. Ha szeretted a Jobb mint a filmeken című regényt, akkor ez is nagy kedvenced lesz. Emilie Hornby 16 éves gimnazista, csinosan és szerelmesen indul el suliba február 14-én. De a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan tervezte, egyik baj követi a másikat, és hamarosan rádöbben, hogy élete legrosszabb Valentin-napját éli át. A csalódott Emily délután a nagymamájához megy, ott tölti az estét, és másnap onnan menne iskolába. Meg is szólal az ébresztője, de legnagyobb döbbenetére ismét február 14-et mutat a telefonja. Újra és újra átéli a legrosszabb Valentin-napját és fogalma sincs, mégis hogyan szabadulhatna ki ebből az időhurokból! 

februari-konyv-2024

Laurie Lico Albanese: Skarlátszín öltések

Isobel Gamble fiatal varrónő, akinek a lelkét egy hatalmas titok nyomja. Ő és a férje az 1800-as évek elején utaztak Skóciából Salembe. Nem sokkal később a nő egyedül maradt, és megpróbál boldogulni az új környezetben. Isobel találkozik Nathaniel Hawthorne-nal, akivel azonnal kialakul közöttük a vonzalom. De Nathaniel lelkét is súlyos titkok nyomják, egyedül Isobel tudja kizökkenteni az önsajnálatból. Telik az idő, egyre kevesebb az esély arra, hogy Edward, Isobel férje felbukkan, miközben Isobel és Nathaniel még közelebb kerülnek egymáshoz. 

februari-konyv-2024

Harlan Coben: Nem versz át

Januárban érkezett a Netflixre a Harlan Coben regényéből készült sorozat. Ha láttád a sorozatot, akkor is megéri elolvasni az eredeti könyvet, mivel megváltoztatták a végét. A sztori szerint Maya Burkett férjét brutálisan meggyilkolják, ugyanazzal a fegyverrel, amivel néhány hónapja a nővérét is megölték. Maya, aki botrányos körülmények között távozott a hadseregtől, azonnal a gyanúsítottak között találja magát. Megpróbálja bizonyítani az ártatlanságát, miközben meg kell küzdenie elhunyt férje, Joe családjával, de a családtagok sötét titkokat rejtegetnek. Ha ez még nem lenne elég, akkor Joe-t megpillantja a bébimonitoron...

februari-konyv-2024

Christina Lauren: Szerelem és egyéb szavak 

Macy megszokta már a kissé unalmas életét. Gyakornok egy gyermekklinikán, férjhez akar menni egy idősebb, de gazdag férfihoz. Semmi különös nem történik az életében, de már elfogadta a helyzetet, és meg is győzte magát arról, hogy ennek így kell lennie. Egészen addig jól is alakulnak a dolgok, amíg össze nem fut az élete első szerelmével. Elliot és Macy együtt nőttek fel, a fiú mindenben támogatta, akkor is mellette volt, amikor Macy anyja meghalt. Elliot egyszer szerelmet vallott neki, de azonnal össze is törte a szívét. Mindkettőjükben sok a kérdés, melyekre csak együtt kaphatnak választ.

februari-konyv-2024

Rachel Lynn Solomon: Ex Talk - Szerelem első szakításra

Shay Goldstein már régóta dolgozik Seattle egyik helyi rádiójánál. Imádja a munkáját, és nem szeretne máshol dolgozni, ha nem lenne Dominic Yun, a fiatal riporter, aki szó szerint az agyára megy. Ők ketten állandóan veszekednek. A belső konfliktusok mellett a rádiónál is egyre több a probléma, Shay ezért új műsorötlettel áll elő, az Ex Talk című új műsorban két egykori partner ad párkapcsolati tanácsokat a hallgatóknak. A műsor nagy sikert arat, Shay és Dominic pedig kénytelen eljátszani, hogy jártak és szakítottak. Egyre népszerűbb az adás, ők pedig még többet hazudnak, miközben egymásba szeretnek. 

februari-konyv-2024