A napi horoszkóp szerint a pénz és a kapcsolatok kerülnek fókuszba a mai napon. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Úton van a pénz, Kos. Ma különféle módokat találhatsz arra, hogy egy kis pluszt szerezz.  De ha égetően szükséged van rá, azt is fontolóra vehetnéd, hogy gyorsan elpasszolod azokat a holmijaidat, amikre már nincs szükséged.  

Bika

A Hold a jegyedben jár, és ez azt jelenti: itt az ideje az önfelfedezésnek. Készen állsz arra, hogy kockáztass és kipróbálj valamit, amit még soha. Vedd figyelembe a személyes korlátaidat, és menj szembe a félelmeiddel.  

Ikrek 

Ne időzz túl sokat a múltban, Ikrek. Nagyon sok mindenre kell figyelned a jövőddel kapcsolatban. Tanulhatsz egy-két dolgot a nosztalgiából, de ne hagyd, hogy korlátozzon. Gondolj arra: a múlt emlékei segítenek a holnap felépítésében.  

Rák 

Váratlanul felbukkanhat egy gyerekkori barátod, aki talán szeretné felmelegíteni a kapcsolatotokat. Rengeteget fogtok beszélgetni, és ez segíthet megérteni azt, miért távolodtatok el egymástól. 

Oroszlán

Jól jönne egy kis plusz pénz? Minden esélyed megvan arra, hogy hozzájuss, méghozzá a legváratlanabb forrásból. Talán valaki hajlandó megvenni a saját készítésű táskádat vagy pénzt találsz az utcán.  

Szűz

Szeretsz tanulni, Szűz. Az elméd olyan, mint egy szivacs, amikor új témákról van szó. Válassz valamit, amiben szeretnél kitűnni. Mit szólnál egy új nyelv tanulásához vagy megtanulhatnád a jobb agyféltekés rajzolást! 

Mérleg

Ma különösen frusztrál, ha valaki nem segítőkész, esetleg nem hajlandó osztozkodni vagy csapatban dolgozni, pedig megtehetné. De attól még, hogy összeveszel vele emiatt, akkor sem változik meg a hozzáállása. 

Skorpió

Szeretnél szintet lépni a szerelmeddel, de fogalmad sincs, hogyan érez irántad vagy mondjuk az összebútorozással kapcsolatban? Hát, kérdezed meg! Másképp ki tudja meddig várhatsz az előrelépésre. 

Nyilas

Egy jó barát szeretete beborít, és biztonságban érzed magad a jelenlétében. Ha úgy érzed, nehéz napod van, fordulj azokhoz, akikről tudod, hogy minden körülmény között számíthatsz rájuk és feltöltenek.

Bak

Mélyen a kemény külső alatt egy romantikus, érző szív található. Pont ma, mikor elárasztanád szeretettel a környezetedet, azt veheted észre, hogy senki sem nyitott rá. Attól még ne fogd vissza magad, mert később még hálásak lehetnek neked! 

Vízöntő 

Talán úgy érzed, itt az ideje, hogy fizetésemelést kérj, vagy olyan állást keress, ami több pénzt kínál. A mai a tökéletes nap ehhez. Kezdj el felkészülni a beszélgetésre, és tervezz előre. 

Halak 

Tiszteletet mutatsz a körülötted lévők iránt. Azt is tudod, hogyan hozd ki a legjobbat másokból. Ma igazán motiváló hatással lehetsz az emberekre, akik hálásak lesznek neked azért, mert többet látsz bennük, mint amennyit éppen ők látnak magukban.