A napi horoszkóp szerint csodás nap elé néznek a zodiákus tagjai, ha nem hagyják másoknak - vagy saját maguknak -, hogy beárnyékolják. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Váratlanul felhívhat vagy rád írhat az exed, esetleg egy gyerekkori barátod, ismerősöd, akivel ezer éve nem beszéltél. Valószínűleg nem volt fényes a kapcsolatotok, mert kissé felkavar a dolog.

Bika

Több izgalmas program is vár rád a mai napon, Bika. Nagyon fogod élvezni a barátaiddal vagy a családdal töltött időt. Sőt, ha szingli vagy, váratlanul randizni hívhatnak, amire érdemes lenne igent mondani, nem bánnád meg.

Ikrek

Csalódott lehetsz Ikrek, mert programlehetőségekkel rukkolsz elő, vagy talán már meg is tervezted a napot, de a többiek keresztül húzzák a számításaidat. Ne hagyd, hogy bármitől is visszatartsanak, hanem menj a saját fejed után!

Rák

Az a gondolat motoszkál a fejedben, hogy lassíts, és lépésről lépésre tedd meg a dolgokat. Most az a legfontosabb, hogy kövesd a szívedet. Csináld azt, amit szeretsz, és lépj kapcsolatba azokkal az emberekkel, akiknek a társaságában jól érzed magad!

Oroszlán

Tudd meg Oroszlán: te vagy a legnagyobb gyógyító önmagad számára, és hihetetlen hatalmad van. Ma érdemes lehet kimenni a természetbe sétálni, meditálni vagy elmerülni valamilyen spirituális tevékenységben.

Szűz

Lehet, hogy ma nehezen tudsz kapcsolatot teremteni a belső hangoddal, ami segíthetne meghozni egy döntést. Túl sok a zavaró tényező a környezetedben. Próbálj meg elvonulni, vagy ha nagyon nem megy, akkor ne erőltesd a dolgot!

Mérleg

Azt tapasztalhatod, hogy a szíved ma ide-oda ugrál, mint egy teniszlabda, Mérleg. Egyik percben az egyik irányba húz, míg a következő percben egy teljesen másik irányba. Ahelyett, hogy megpróbálnál küzdeni ezzel az érzéssel, inkább sodródj vele!

Skorpió

Ma magas az energiaszinted, Skorpió, de álmodozó hangulatban vagy. Pedig célszerűbb lenne a jelenben maradni, és arra használni ezt a napot, hogy elvégezz valami olyat, amit régóta halogatsz.  

Nyilas

Azt gondolhatod, az életed túl unalmas ahhoz, hogy bárki mást érdekeljen, Nyilas. Ne ess az önsajnálat kútjába, és ne győzd meg magad arról, hogy egyszerűen nincs elég izgalom az életedben, és nem is lesz. Nem ártana kicsit dolgozni az önbizalmadon!

Bak

Ne vegyél maszkot és játssz szerepet csak azért, hogy megnyugtass másokat. Úgyis átlátnak rajtad a szeretteid. Magadat és környezetedet is feleslegesen próbálod becsapni. Vállald fel Bak, ha baj van!

Vízöntő

Ahelyett, hogy felidegesítenéd magadat azon, hogy körülötted mindenki pihen, és senki nem csinál semmit, te meg majd megszakadsz, inkább kérj segítséget Vízöntő, vagy vond be őket a feladatba. Nem kell csendben puffogni.

Halak

Ha ma alaposan megnézed, Halak, akkor észreveheted az emberek olyan aspektusait, amik korábban nem tűntek fel. Így most rengeteget megtudhatsz másokról. Ugyanakkor nem árt tudnod: ha segítségre szorulsz, a mai napon számíthatsz arra, hogy megkapod!