A napi horoszkóp szerint ma hajlamosak lesznek a szélsőségekre a zodiákus tagjai. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Ma betelhet nálad a pohár, mert úgy érzed, mindenki csak ki akar használni téged. Így lassan azokra is berágsz, akiknek valójában esze ágában sem volt. Ne írj le mindent embert Kos, mert megsérted őket!

Bika

Ez a te napod, Bika, szóval ne pazarold el! Segítőkész, barátságos emberként előfordulhat, hogy kiszolgálod mások szükségleteit és vágyait. Ez nagyon nemes, de szánj időt magadra is, hiszen ki más törődne a te vágyaiddal? 

Ikrek

Jutalmazd meg magad minden nagyszerű dologért, amit önmagadért és másokért tettél, Ikrek. Megérdemled, hogy királynői bánásmódban részesülj, ezért mindenképpen tedd meg. Sokszor előfordul, hogy túl szigorú vagy magaddal, de a mai napon ne legyél az! 

Rák

Váltsd tettekre a bölcsességedet, Rák. Nem jó, ha felhalmozod a tudást, majd hagyod ülni, és úgy csak gyűlik rajta a por, mint a régi könyveken. Lendítsd mozgásba a gondolataidat, és figyeld, ahogy varázslatos dolog történik, mikor elengeded magad! 

Oroszlán

Vigyázz Oroszlán, mert ma könnyen elszaladhat veled a ló. Túl sokat költhetsz, mértéktelenül eszel-iszol, mint aki nem gondol a holnapra, pedig el fog jönni, és ha így haladsz, komoly csalódás érhet. 

Szűz

Tökéletes ez a nap ahhoz, hogy szembenézz a démonaiddal. De nemcsak a belsőkkel, hanem a külsőkkel is, ami azt jelenti: húzd meg a határaidat és nyugodtan oszd meg az érzéseidet azokkal, akik megbántottak, vagy ártottak neked és ne hagyd magad!

Mérleg

Ma kalandos hangulatban leszel, Mérleg. Kedved támad új dolgokat kipróbálni és az minden vágyad, hogy történjen veled valamilyen izgalmas esemény. A megérzéseid nem mindennap helyre vezethetek, és minden bizonnyal nem ok nélkül!

Skorpió

Nehéz helyzetbe kerülhetsz, mert valaki félreértelmezte az egyik megjegyzésedet, ezért ma támadóan léphet fel. Ugye tudod, hogy nem az a megoldás, ha visszatámadsz? Próbáljátok meg tisztázni a helyzetet!

Nyilas

Érdeklődésedet most a nem mindennapi témák iránt fordíthatod, főleg, ha olyannal beszélgetsz, akivel hasonló az érdeklődési körötök. Talán eszmét cseréltek az UFO-król vagy a reikiről. Hirtelen kedvet kapsz ahhoz, hogy kutatni kezdj ezeken a területeken.

Bak

Emeld új szintre vezetői képességeidet, Bak. Gyűjts össze néhány barátot, és tervezz meg egy utazást, vagy egy cél megvalósítását, amin már régóta gondolkodtál, de nem voltál hajlandó megtenni. A többiek tőled várják majd az útmutatást!

Vízöntő

Ma nem vagy hajlandó döntéseket hozni, és azt hiszed, a dolgok simán mennek, ha valaki másra bízod a döntéseket. Sajnos ez a terv valószínűleg fordítva fog elsülni, így jobban jársz, ha nem passzolod le a döntés jogát.

Halak

Ma az őrületbe kergeted magadat azzal, hogy minden egyes döntésnél kétségbeesetten próbálod összegyűjteni, felsorolni az okokat, a következményeket, de még a legkönnyebb, legkevésbé fontos kérdéseknél is. Ne görcsölj annyit, Halak, lazulj el egy kicsit!