A heti horoszkóp szerint március első hete rengeteg lehetőséget hoz a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Megteremted a vágyaidat vagy inkább elmenekülsz a fantáziavilágba? A héten az utóbbit választhatod, mert úrrá lehet rajtad az önbizalomhiány. Próbálj a napokban időt szakítani a lazításra és a pihenésre stresszelés helyett, és bízz abban, hogy a dolgok kedvező irányt vesznek 9-én, amikor a Merkúr belép a jegyedbe.

Bika

A kísérletezés kulcsfontosságú ezen a héten, mivel uralkodó bolygód, a Vénusz szemben áll az innovatív Uránusszal. Miért nem mész el egy vakrandira? Vagy kipróbálhatnád az énektudását egy karaoke bárban. Viszont a külsővel kapcsolatos kísérletezgetések nem ajánlottak a napokban!

Ikrek

Uralkodó bolygód, a Merkúr találkozik az illúziókat keltő Neptunusszal 8-án, és hirtelen elbizonytalanodsz azzal kapcsolatban, hogy a helyes úton jársz-e. Remek alkalom a hét a kreatívkodásra, de komoly félreértések adódhatnak a melóban és a magánéletedben.

Rák

Ezen a héten kevés az energiád, és lehet, hogy a türelmed is fogytán vagy a környezeteddel szemben, ami bizony komoly konfliktusokat eredményezhet. A Mars is találkozik az Uránusszal a napokban, és új megoldásokat hoz a régi problémákra. Szóval ne aggódj, Rák, hamarosan minden megoldódik!

Oroszlán

Ezen a héten gyakoriak a félreértések, mivel a Merkúr 8-án találkozik a Neptunusszal, és mindent elhomályosít. Könnyen félreérted mások szavait, szándékait - ez kölcsönösen igaz lesz -, többet költhetsz, mint amennyit szabadna, és túlságosan belefolyhatsz mások ügyeibe, Oroszlán.

Szűz

A héten nehezedre esik tisztán látni a kapcsolataidat, a helyzetedet, éppen ezért óvakodj attól, hogy nagy döntéseket hozz. Ha valamit nem tudsz, inkább kérdezz és lehetőség szerint mindig menj biztosra, így komoly kellemetlenségeket spórolhatsz meg magadnak.

Mérleg

Egyszerűen nincs időd arra Mérleg, hogy gondolkodj a problémáid megoldásán vagy módszerekkel kísérletezz, mert túl sok a meló vagy az egyéb kötelezettség. Így viszont semmi sem fog javulni, ugye tudod? Körbe kellene nézned, hogy ki lehet az, aki a segítségedre siethet, és merj hozzá fordulni!

Skorpió

Ez a hét lehetőséget kínál arra, hogy helyrehozd a kapcsolataidat. Ha fasírtban vagy másokkal, keresve sem találhatnál jobb alkalmat ahhoz, hogy megoldjátok a gondjaitokat. Ezzel együtt a következő napokban új barátokra lelhetsz, akik később még nagy hatással lehetnek az életedre.

Nyilas

Rezeg a léc alattad a melóhelyeden és izgulni kezdesz, hogy mi lesz veled. Talán ideje munkahelyet váltani vagy beindítani a saját vállalkozásodat. Ezzel együtt, szembe kell nézned azzal, hogy van egy ellenséged a melóban, így emiatt is vedd fontolóra a továbblépést.

Bak

A kommunikációval kapcsolatos frusztrációk minden idők csúcsán vannak ezen a héten. Az emberek folyton félreértenek vagy el sem éred őket, késnek a válaszok, a levelek, és a legszívesebben néha földhöz vágnád a telódat. Ne tedd, kedves Bak, mert a hét vége felé minden meg fog oldódni.

Vízöntő

Az elmúlt hetekben azon töprengtél, hogy érdemes-e merész döntéseket hoznod. A külsőd, a munkád, de talán még a lakóhelyed megváltoztatásán is eltöprengtél. Oké, ha beiktatsz egy-két változást, de semmiképpen se hirtelen felindulásból cselekedj, mert azt nagyon megbánnád.

Halak

Kreativitásod minden idők csúcsán van ezen a héten. Olyan dolgot alkothatsz vagy vihetsz véghez, ami még téged is meglep, nemhogy a környezeted, akik kimondottan csodálni fognak téged. Még az is lehet, hogy ezzel megnyílik előtted a szakmaváltás lehetősége, és olyannal foglalkozhatnál, ami tényleg örömmel töltene el.