A heti szerelmi horoszkóp szerint berobban a szerelem a párban élők és a szinglik életébe is. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

A hétvégi újhold a Halakban drámai változást hoz a szerelmi életedben. Már az előtte való napokban is érezheted a változásokat. Ezen a héten álmok válnak valóra és ikerlángok találkoznak. Komoly fejleményekre számíthatsz. A párban élők is megkaphatják azt, amiről mindig is álmodtak.

Bika

A Kosban lévő Merkúr arra sarkall, hogy tudatosítsd magadban, mit szeretnél Mr. Bigtől, majd fogalmazd is meg neki, mert végre teljesülhetnek a vágyaid. Megkaphatod azt a szerelmet, amiről mindig is álmodtál. Ugyanez igaz az egyedülállókra is, ha hisznek magukban és nem félnek ismerkedni.

Ikrek

Ne tartsd tovább magadban a kívánságaidat. Amikor március 9-én, szombaton a Merkúr Kosba vált, nyílj meg a pasidnak és mondd ki, mire vágysz. Már az előtte való napokban is érezni fogod a pozitív energiákat az életedben, amik segítenek felvállalni az érzéseidet és bátorságot öntenek beléd.

Rák

Készen állsz egy új kapcsolatra, Rák? Vár rád egy izgalmas a találkozó, de a kérdés persze az, mennyire leszel nyitott az ismerkedésre. A párban élőkre nagy döntés vár, mert ki kell találniuk, hogy továbblépnek és megkeresik a számukra tökéletes pasit vagy a jelenlegivel maradnak és felpörgetik a szerelmi életüket.

Oroszlán

Mélyebb kötelére vágysz Mr. Biggel. Az egyetlen módja annak, hogy ez megtörténjen, ha minőségi időt töltesz vele és beszélgettek a vágyaitokról, önmagatokról. Ha ezt megteszitek, már a napokban sokat javulhat a kapcsolatotok. A szingli Oroszlánok pedig készüljenek, mert vár rájuk egy izgalmas randi.

Szűz

Többet kellene most az imádottadra koncentrálni, sőt, nem ártana több minőségi időt is töltenek együtt. Így újra fellobbanna a szenvedély köztetek és megerősödne a kötelék köztetek. A szingliknek még kétségeik vannak azzal kapcsolatban, létezik-e igaz szerelem vagy rátalálnak-e valaha az igazira, holott van valaki, aki komolyan érdeklődik irántuk.

Mérleg

Ezen a héten a Merkúr a Kos jegyében segít határozottabbá válni és az igényeidre összpontosítani. Ugyanakkor a Kosban lévő Merkúr arra késztet, hogy kövesd a szíved és törekedj a boldogságra, méghozzá bármi áron. Ennek a fényében a szinglik belevetik magukat a randizásba, a párban élők pedig új alapokra helyezhetik a kapcsolatukat.

Skorpió

Új fejezet veszi kezdetét a szerelmi életedben. Ez jelentheti egy mérgező viszony végét vagy egy új párkapcsolat kezdetét, esetleg szintlépést a már meglévő és működő kapcsolatokban. A március 10-i, vasárnapi újhold a Halak jegyében romantikus fejleményeket, valamint sorsszerű találkozást hozhat.

Nyilas

Igazán csodálatos időszakot éltek át a szerelmeddel és tényleg boldognak mondhatod magad, ezért ne hagyd, hogy ezt bárki vagy bármi elrontsa. Most nyugodtan hátradőlhetsz, és élvezheted mindazt a jót, amit a kapcsolatod ad. Egyesek még arra is rádöbbenhetnek, hogy már mindenük megvan, ami kell a teljes és boldog élethez.

Bak

A Halakban lévő Újhold segít abban, hogy azt kommunikáld, amit valóban érzel és szeretnél. Tökéletes lehet az időzítés, hogy átbeszéljétek a jövővel kapcsolatos terveket, különösen, ha te készen is állsz szintet lépni. A szinglik is készek elengedni a múltat és belevágni egy új kapcsolatba.

Vízöntő

Mindent megérdemelsz, amit megálmodsz magadnak. A kérdés az, mennyit vagy hajlandó tenni is értük. Ez akkor is igaz, ha szingli, és abban az esetben is, ha párban élő vagy. Az újhold a Halakban lehetővé teszi, hogy túllépj azon az érzésen: meg kell küzdened azért, hogy megkapd, amit szeretnél. Néha elég csak kérni vagy egyszerűen kivárni, amíg megkapod.

Halak

A Kosban lévő Merkúr segít abban, hogy hangot adj annak, amire szükséged van. Merd határozottabban kifejezni magadat a pasid előtt, aki hajlandó változni az irányodba. A szingli Halak mostanában nagyszerűen érzik magukat, és ez még jobb lesz, ha többet gyakorolják az öngondoskodást.