A napi horoszkóp szerint egekbe szökik a feszültség a zodiákus tagjainak életében vagy környezetében. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nem alakulnak fényesen a dolgok az életedben, ezért rászánod magadat arra, hogy másoktól kérj segítséget, de azzal kell szembesülnöd: ők is épp küzdelmes időszakon mennek keresztül. Talán össze kellene fognotok!

Bika

Életed egyes részei gladiátorjátékoknak tűnhetnek, mintha az ókori Rómában lennél és a túlélésért küzdenél. A jó hír az, hogy ha valaki felül tud emelkedni a nehézségeken, az te vagy, Bika.

Ikrek

Az elméd a legnagyobb kincsed és a legrosszabb ellenséged. Hajlamos vagy túlzottan negatívan látni a helyzetedet, ami valójában nem olyan szörnyű, mint amilyennek tűnik. Próbáld ma ezt észrevenni!

Rák

A mai napon eléggé feszülten alakulnak a dolgok a melóban, ráadásul kiderülhet, hogy hazudott neked a randipasid, esetleg nem megy el a randira, vagy talán már fel is szívódott. Érthető, ha fáj, de talán jobb, hogy így alakult.

Oroszlán

Ne feledd: bár feszültség és káosz van körülötted, nem kell téged érintenie. Ne hagyd, hogy mások csatája a sajátoddá váljanak. Már az is épp elég izgalmas lehet, ha csak megfigyeled őket.

Szűz

Bár az agyad új és forradalmi ötletekkel szeretne előrukkolni, valami mégis visszatartja. Előfordulhat, hogy van egy halk hang a fejedben, ami azt súgja: lassíts és ne terheld le magad. Próbáld megtalálni az egyensúlyt, és akkor nem kell lemondanod semmiről!

Mérleg

A mai napon hirtelen több dolog is érdekelni kezd és a legszívesebben az összesbe beleásnád magadat. De te is jól tudod Mérleg, hogy az nem lenne szerencsés, mert túlságosan leterhelnéd magad. Próbálj meg csak egy vagy maximum két dolgot választani!

Skorpió

Ma egy kissé akadályoztatva érezheted magadat, mikor rájössz, hogy vannak bizonyos szabályok és irányelvek, amiket be kell tartanod, Skorpió. Néha úgy érzed, minden szabály felett állsz, de ez sajnos nem így van.

Nyilas

Mostanában nagyon érzékeny voltál, Nyilas, és emiatt nem hallgattál arra, amit az eszed súg. Ma szánj egy kis időt arra, hogy meghallgasd a gondolataidat, és vedd komolyabban őket, mint eddig.

Bak

Minél inkább alkalmazod a saját életedben a másoknak adott tanácsokat, annál jobb lesz. Senki sem fog olyan vezetőt követni, aki nem tartja be a saját normáit. A bölcsességeddel ma kivívhatod a környezeted tiszteletét.

Vízöntő

Ma hirtelen egy agresszív energia arra késztet, hogy másképp csináld a dolgokat. Minél jobban próbálsz ellenállni ennek az erőnek, annál inkább súrlódást és feszültséget okoz. Tárd ki a karjaidat, és üdvözöld ezt az új energiát.

Halak

Ma bizonyos események miatt megkérdőjelezed régóta fennálló hiedelmeidet arról, hogyan kell a dolgokat csinálni. Bár ez kellemetlen lehet és fájdalommal járhat, valójában teljesen természetes. Változol Halak, ahogy minden más is az életedben.